PRESELECŢIE / Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului te vrea în teren!

Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului
Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

S-a terminat şi pentru ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului returul semioficial. Astfel, echipa suporterilor de la T2 organizează acţiuni de preselecţie între finalul lui iunie şi începutul lui iulie. Pe care au scris mai multe detalii pe pagina lor de Facebook. De unde, de altfel, vă redăm integral textul de mai jos. Dar şi anunţul aferent.

Comunicat emis de Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, echipa suporterilor rapidisti, te invita la preselectie. Asteptam din partea celor care vor sa se inscrie: ambitie, dorinta de a ajunge cat mai departe in plan fotbalistic, caracter puternic in teren, daruire din pasiune pentru fotbal si pentru culorile alb-visinii, precum a galeriei care este alaturi de echipa meci de meci.

Preselectia are ca obiectiv stabilirea lotului final cu obiectiv: promovarea in liga IV Bucuresti si clasarea pe un loc de play-off in liga IV anul imediat urmator.

Data de desfasurare a trialurilor: 25 si 27 iunie / 4 si 6 iulie, urmand ca pe 8 iulie sa aiba loc un joc scoala si sa se definitiveze lotul.
Ora: 20:00
Locatie: stadion Coresi, aleea baiculesti 28-31 sector 1 Bucuresti

Pentru inscrieri: 0727402916 sau office@acsrapid.ro

Un singur drum, un singur gand in minte: obligatoriu inainte!