INFO / CS Rapid – rezultate şi evenimente la început de vară!

fular
Sala CS Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Mai este puţin până când serbăm 95 ani de la înfiinţarea Rapidului! Aşteptăm evenimentul din luna iunie, până atunci vă oferim ultimele rezultate înregistrate de sportivii CS Rapid. Echipa feminină de volei Rapid București a participat la turneul de promovare pentru Divizia A1, la Galați. Fetele noastre au pierdut cu scorul de 3-0 (25-21, 25-17, 25-18) în fața celor de la CSU Galați. După aceea, voleibalistele noastre au pierdut următoarele meciuri la limită: 3-2 (25-12, 20-25, 25-21, 22-25, 15-12) cu FC Argeș Pitești. Respectiv 3-2 (20-25, 25-23, 26-28, 25-19, 15-11) cu CSU Oradea, scrie clubulrapid.ro.

Medalie de aur pentru CS Rapid la lupte

Formația noastră a acumulat câte un punct în cele două meciuri. Grație setaverajului superior, a evitat clasarea pe ultimul loc. Cu două puncte, Căprioarele au încheiat turneul pe locul al treilea, coeficient 0,44, după patru seturi câștigate și 9 pierdute. Turneul a fost câștigat de către CSU Galați cu 9 puncte, urmată de CSU Oradea, cu 6 puncte în clasament. În altă ordine de idei, în aceste zile, la Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din București, se desfășoară Campionatele Internaționale de lupte ale României. La cadeți, categoria de greutate 46 de kilograme, rapidista Ana-Maria Pârvu a reușit o performanță deosebită. Sportiva pregătită de către antrenorul Cornel Zaharia a cucerit medalia de aur, luându-și revanșa în fața uneia dintre medaliatele de la recentele Campionate Europene.

CS Rapid performează şi la Cluj-Napoca!

La Cluj-Napoca, pe Stadionul Cluj Arena, s-au desfășurat primele competiții din cadrul Campionatelor Internaționale de atletism ale României. Rezultatele înregistrate de către secția de atletism a CS Rapid București sunt excelente. Cosmin Dumitrache a câștigat proba de 110 metri garduri, cu timpul de 14.20 secunde. Ionela Luca s-a impus la săritura cu prăjina, trecând peste ștacheta înălțată la 3.80 metri. Adrian Vasile, la săritura în lungime, a cucerit medalia de bronz, cu o performanță de 7.58 metri, în timp ce Elena Viscun, la 100 metri garduri, a luat argintul, cu 14.12 secunde. Bilanțul primei zile, la Internaționalele de sub Feleac, pentru Rapid București, numără patru medalii, dintre care două de aur, una de argint și una de bronz.

Nici la baschet nu ne-am descurcat deloc rău!

La Galați are loc, în acest week-end, cea de-a doua etapă a Campionatelor Naționale de baschet 3X3, organizate sub egida Federației Române de Baschet. La băieți feroviarii au ieșit din grupe după o serie frumoasă de victorii: 19-14 cu FC Argeș Pitești, 22-12 cu US of Moldova și 21-17 cu Pirații din Brăila. În sferturile de finală, formația noastră, pregătită de către antrenorul Marius Bulancea, va întâlni pe Phoenix Galați. Baschetbaliștii noștri sunt neînvinși în competiție până în momentul de față, după ce au câștigat prima etapă, de la București. La fete, rapidistele au pierdut cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe, scor 13-12, după care au câștigat meciurile cu 15-8 în fața celor de la CSM Târgoviște, respectiv 11-10 cu Agro Squad. În semifinale, elevele lui Nicolae Militaru vor întâlni pe Agro Squad.