INFO / Alex Costache a reluat antrenamentele după opt luni de chin

Alex Costache
Alex Costache, pe vremea când marca pentru AFC Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Alex Costache, unul dintre cei mai promiţători jucători de la Academia Rapid a scăpat de chin! Fundaşul central de 19 ani a reluat antrenamentele după opt luni în care a suferit o accidentare gravă la genunchi. Dar şi o recidivă ulterior. Alex Costache este unul dintre fotbaliştii transferaţi de Academia Rapid în vara trecută de la AFC Rapid. Şi care, în mod cert, va crea concurenţă serioasă pentru Iacob şi Bratu în centrul defensivei echipei antrenate de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif.

Alex Costache a promovat şi cu AFC Rapid şi cu Academia

Alături de AFC Rapid, Alex Costache a reuşit promovarea din liga a 5-a Bucureşti de pe primul loc la finalul sezonului 2016-2017. Acelaşi lucru este aproape să îl reuşească acum cu Academia Rapid, însă din liga a 4-a Bucureşti. Din păcate pentru el însă, Alex nu s-a putut bucura din teren de această performanţă. Singurele sale minute pe care le-a bifat au fost tocmai împotriva fostei sale echipe, în toamnă. În meciul AFC Rapid – Academia Rapid 0-3 disputat pe Giuleşti.