A încetat din viaţă Horaţiu Nicolau. Dumnezeu să îl odihnească!

Horaţiu Nicolau

Din păcate, în aceeaşi zi în care fostul fotbalist de la Rapid, Vasile Copil, a încetat din viaţă la 82 de ani, Giuleştiul mai este lovit de o veste tristă. Asta după decesul, la vârsta de 85 de ani, a marelui voleibalist Horațiu Nicolau. Acesta a făcut parte din echipa masculină a Rapidului, în cea mai prolifică perioadă a voleiului giuleștean și chiar românesc, în anii 60-70 ai secolului trecut.

Horaţiu Nicolau a participat şi la JO

De trei ori câștigător al Cupei Campionilor Europeni, de patru ori campion național, câștigător al Cupei României, Horațiu Nicolau a întruchipat genul jucătorului complet. Foarte bun om de echipă și foarte lucid în momentele importante ale partidelor.

Horațiu Nicolau a fost internațional, jucând pentru selecționata tricoloră inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 1964. Atunci când România a fost foarte aproape de o medalie, ocupând locul al patrulea. Plecarea lui Horațiu Nicolau lasă un mare gol în inimile rapidiștilor și ale iubitorilor de volei din România. Odihnește-te în pace Horațiu Nicolau!

Sursa: clubulrapid.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI