VIDEO / Talpan a început să urle în sală! Imagini necenzurate

steaua florin talpan frf prosport
Florin Talpan contesta la FRF, acuza in ProSport

La începutul lunii iunie, juristul celor de la csa steaua, Florin Talpan, a depus un memoriu la AMFB în care a contestat dreptul de joc a cinci fotbaliști ai FCRB, în derby-ul câştigat de „vişinii” cu 2-0, în play-off. Comisia de Disciplină a AMFB-ului s-a reunit din nou azi, 19 iunie, la ora 18:00, într-o ședință la care au participat şi Florin Talpan, dar și avocatul FCRB, Paul Mincu. Acesta din urmă a adus copii certificate după cele cinci contracte ale fotbaliștilor semnate cu Academia Rapid, le-a prezentat comisiei. Moment în care, conștient că ar putea să nu aibă dreptate, Talpan a făcut o criză de nervi. Timp de 15 minute juristul Armatei nu a putut fi calmat de nicio persoană prezentă în sală.

Clinciuri între Talpan şi avocatul FCRB

Conform avocatului Mincu, argumentul forte al lui Talpan a fost că acesta a fost în Afganistan și nimeni nu are pregătirea lui. În cele din urmă, o decizie definitivă în acest caz a fost amânată pentru ziua următoare, miercuri. După ce avocatul FCRB a solicitat comisiei să închidă dezbaterile, decizie acceptată imediat. „Îmi este rușine că asist la așa ceva, nu se poate continua în acest fel. Lucrurile sunt foarte simple pentru a fi lămurite și verbal și cer închiderea dezbaterilor„, a spus Paul Mincu în fața celor prezenți. De altfel, Digi Sport a intrat în posesia unei înregistrări audio de la fața locului care confirmă derapajul pe care Florin Talpan l-a avut în timpul ședinței.

Ascultaţi-l pe Talpan!

„De ce sunteți aici? Îmi atrageți mie atenția, dumneavoastră să nu ridicați tonul asupra mea, că nu aveți pregătirea mea! Încercați să mușamalizați cazurile aici… „, a fost una dintre reacțiile nervoase ale lui Talpan. Prin urmare, Comisia de disciplină a AMFB va respinge, probabil, contestaţia depusă de juristul CSA, Florin Talpan. În acest caz, s-ar păstra rezultatul înregistrat pe teren, 2-0 în favoarea Rapidului. Aici puteţi asculta înregistrarea audio postată de digisport.ro! Reacţia este una incredibilă, iar cazul Talpan pare unul greu de tot… Rămâneţi pe 1923.ro pentru decizia finală!

A apărut şi VIDEO!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI