Daniel Pancu, avertisment pentru csa steaua!

daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu spune că csa steaua nu va avea de câştigat în urma plângerilor depuse la FRF de Florin Talpan. Atacantul Academiei Rapid susţine că reprezentanta judeţului Giurgiu va merge direct în Liga a 3-a. Dacă se demonstrează că Academia a încălcat regulamentul. Disputa dintre Academia Rapid şi csa steaua se ţine şi la comisii. Florin Talpan a contestat la FRF dreptul Academiei Rapid de a promova. Juristul csa steaua susţine că giuleştenii au încălcat mai multe puncte din regulament. Printre ele, jucătorii sunt sub contract cu o altă asociaţie, nu cu Academia Rapid. Club care nu are dreptul de a legitima jucători deoarece nu avea Certificat de Identitate Sportivă.

Se face culoar pentru echipa din… Giurgiu?

Daniel Pancu vine însă cu o altă variantă. În cazul în care se dovedeşte că Academia a încălcat regulamentul, echipa care va merge în Liga a 3-a este reprezentanta judeţului Giurgiu, la masa verde. În actualul sezon, câştigătoarea seriei din Giurgiu joacă meci de promovarea în Liga a 3-a cu echipa care câştigă seria din Bucureşti. Într-un astfel de scenariu, Academia Rapid şi CSA Steaua ar urma să joace şi în sezonul următor în Liga 4.

Se teme Daniel Pancu din cauza contestației stelei?

”Noi suntem datori să terminăm sportiv pe locul 1 şi după aia, tribunalul sau cine decide… noi trebuie să terminăm pe primul loc. Noi nu avem nicio problemă, jucăm pe Academia Rapid. Ei ar trebui să ştie clar că, dacă noi nu vom avea dreptul să jucăm în play-off, Giurgiu va câştiga prin neprezentare şi la anul ne vom întâlni iarăşi în Liga a 4-a. Suntem echipa favorită clară, nici nu se pune problema, dar în fotbal – ca şi în viaţă – se pot întâmpla multe. Sper să fim echipa care merge la baraj, deoarece am fost echipa mai bună şi merităm asta”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI  Incepe runda cu numarul 3 | O noua serie de calcule

LĂSAȚI UN MESAJ