ZIUA Z / Se aşteaptă decizia lui Daniel Niculae! Ce a vrut să spună?!

Daniel Niculae Narcis Ioniţă Carmen Rapid
Daniel Niculae şi Narcis Ioniţă Rapid

Daniel Niculae a şocat întreaga opinie publică în momentul în care a anunţat că pleacă de la Academia Rapid. Cu toate că şi-a exprimat nemulţumirea, cu toate că au apărut diverse ipoteze cu numitor comun ce par a fi generat furia legendei rapidiste, lucrurile nu sunt spuse cu subiect şi predicat. S-a declarat, din ambele părţi, că o decizie va fi anunţată până la finalul săptămânii. Adică şi Daniel Niculae şi primarul Dan Tudorache au exprimat acest aspect. Weekendul ăsta va fi decisiv, pentru că ar fi ilar ca situaţia să se pregătească. Mai important însă, dincolo de orice, indiferent de decizie, considerăm că transparenţa este cea mai importantă. Aşa că este bine, oricare e alegerea, ea să fie justificată.

O nouă ruptură e ultimul lucru necesar când rapidiştii vor unitate

Este evident, încă de la început, că Daniel Pancu şi Daniel Niculae înseamnă cam 80 la sută din proiectul Academia Rapid. Fără ei, toată emulaţia şi nebunia în rândul suporterilor, chiar şi doar pentru câteva meciuri, nu ar fi fost posibile. De asemenea, încă de la început, am scris că nu este normal ca un proiect croit în jurul a doi monştri sacri ai Giuleştiului să aparţină în acte lui Ovidiu Burcă, o figură fără vreo influenţă pozitivă în istoria Giuleştiului şi unui taximetrist. Acum, iată, că Nico spune cam aceleaşi lucruri. E drept, nu dă nume. Încă. Sperăm că ele vor veni. Despărţirea lui Niculae de Academia Rapid este, până la urmă, ultimul lucru de care suflarea rapidistă are nevoie. Într-un moment în care noi ne dorim să aflăm dacă lumea vrea fuziune între cele două entităţi din liga 4. AFC Rapid şi Academia. Trendul e covârşitor, peste 90 la sută vor asta.

Daniel Niculae trebuie să vină cu clarificări!

Aşteptăm să se mai cumuleze votanţi şi pe urmă expunem rezultatele. Ar fi însă, pe de o parte, dramatic ca Daniel Niculae să plece. Pe de alta, ar putea însemna că Rapid s-ar putea curăţa de oameni care n-au ce căuta lângă el. Rămâne de văzut. Cert este că azi sau, în orice caz până la finalul acestui weekend, un răspuns trebuie să vină. Şi este neapărat nevoie să vină unul detaliat! Pozitiv sau nu. Nico are responsabilitatea să facă lumină. Nu mai există cale de întoarcere după afirmaţiile făcute. Se anunţă o lună mai cu adevărat toridă! Pentru că situaţia Rapidului este departe, departe de a fi rezolvată! Iar asta este evident din înşiruirea faptelor din ultimii doi ani. După ce SC FC Rapid SA a falimentat…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI