Meciuri inedite la juniori! Rapid din nou la înălţime

rapid rapidişti spirit
Rapid, rapidişti şi istoria! Spirit!

Atât AFC Rapid cât şi Academia Rapid au mai făcut un pas spre cucerirea titlurilor. La juniori A şi, respectiv, juniori B, pe Bucureşti. AFC Rapid 1999-2000, juniorii mari ai lui Robert Georgescu, s-a impus categoric, scor 12-0 împotriva celor de la CS Cadet. Un adversar atât de slab încât cele două formaţii au convenit la începutul partidei să se joace numai două reprize a câte… 25 de minute! Chiar şi ala, meciul a fost câştigat la scorul prezentat mai sus. Iată primul 11: Kremmers – Pîrvescu, Popa, Caliţa, Ciulinaru – Cosmescu, Stancu – Zencir, Trică, Tănase – Chirvase. Golurile au fost marcate de: Pîrvescu 3, Chirvase şi Popa, câte 2, Tănase, Popa, Caliţa, Krammers şi Stancu. După cum se poate vedea, pe lista marcatorilor se află şi portarul, care a reuşit performanţa în urma unui corner!

Academia Rapid 2001 câştigă un nou duel important

De cealaltă parte, juniorii B ai lui Mihai Iosif de la Academia Rapid au obţinut o victorie vitală în lupta pentru titlu. Puştii născuţi în 2001 au învins Voinţa Crevedeia, echipa de pe locul 5, cu 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 59 de golgheterul Andrei Dumitrescu. Iată echipa aliniată în această partidă: Velica – L. Dumitrescu, Cazan, Sandu, Lupașcu – Amet (40′ Iova), Bordei, Lixandrică (65′ Andreianu), Jianu (55′ Chitacu) – Nițu (78′ Dop), A. Dumitrescu. Academia 2001 rămâne cu două puncte peste CS FC Dinamo şi Dan Chilom. Aceasta din urmă repurtând o victorie cu scandal, 2-1, în faţa locului 4, AFC Rapid. Cu un penalty acordat pe final. Meciul va merge însă la comisie. Pentru că gazdele au fost puse într-o situaţie incredibilă cu acceptul arbitrului.

Situaţie incredibilă la meciul Dan Chilom – AFC Rapid

Neavând alt echipament decât alb, centralul i-a lăsat pe cei de la Dan Chilom să joace… fără echipament! Exact, în pielea goală, doar cu maiouri verzi, de antrenament pe deasupra! Încă un fapt care denotă starea şi calitatea pe care le are fotbalul românesc… Rămâneţi pe 1923.ro pentru detalii legate de această speţă! Nu în ultimul rând înainte de a aminti că şi juniorii 2003 ai Academiei Rapid s-au impus. Cu 5-0, în faţa celor de la ACS Juniorul şi rămâne pe 6 în clasament.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI