Şumudică a confirmat 1923.ro: „80 la sută mă întorc în Turcia! Am discuţii”

Şumudică
Marius Şumudică

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

UPDATE / Aşa cum 1923.ro a anunţat de acum o săptămână în exclusivitate, Marius Şumudică va continua, cel mai probabil, în Turcia. „Cred că peste 80 la sută mă voi întoarce în Turcia. Deja am câteva discuţii”, a declarat Şumudică. Se pare că acesta se referea, în primul rând, la discuţiile cu Bursaspor!

————————————————————-

Marius Şumudică nu trebuie să îşi facă griji chiar dacă s-a desprăţit de Kayserispor. Tehnicianul rapidist nu duce lipsă de propuneri. Dacă despre variantele CFR Cluj sau Arabia Saudită s-a mai discutat, 1923.ro a aflat că antrenorul este dorit de o echipă mult mai puternică din Turcia. Este vorba despre Bursaspor, fostă campioană a Turciei! Verzii au cucerit titlul relativ recent, în sezonul 2009-2010. Numai că sezonul ce sta sa se termine a fost mizerabil pentru Bursa. Având în vedere că clubul va termina la numai câteva puncte deasupra liniei retrogradării.

Daniel Pancu a ajuns înaintea lui Şumudică la Bursaspor

În acest context se pare că şefii s-au gândit la Marius Şumudică drept fiind o variantă ideală. Cu toate că performanţele sale din a doua parte a sezonului la Kayserispor nu au fost grozave. Discuţiile sunt în toi, dar aceasta pare, în acest moment, cea mai interesantă pistă pe care Şumi o are. Pe Bursaspor a antrenat-o şi Gheorghe Hagi în 2003. Însă numai 13 meciuri, pentru că rezultatele sale au fost catastrofale. Practic, statistic vorbind, pe procentul de victorii obţinut, fostul selecţioner este cel mai slab din istoria clubului turc! De asemenea, la Bursaspor a jucat Daniel Pancu.

De la campion în Turcia la… Exatlon!

Actualul atacant de la Academia Rapid a îmbrăcat tricoul verde în sezonul 2006-2007, când a marcat trei goluri în 32 de apariţii. De asemenea, ca un aspect inedit, trebuie spus că la Bursaspor a jucat şi… Giani Kiriţă! Este vorba despre actuala vedetă de la Exatlon! Fostul dinamovist a evoluat la echipa turcă între 2008 şi 2011, ba chiar a figurat pe lista celor care au luat singurul titlu din istoria clubului! Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla ce se întâmplă în continuare cu interesul celor de la Bursaspor pentru Marius Şumudică. Mai ales că vorbim despre posibilitatea unei lovituri de imagine de proporţii.