Şumudică face iar show: „Mi-a fost frică să nu mănânc chihuahua!”

Şumudică chihuahua
Şumudică chihuahua

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Marius Şumudică (47 de ani) nu este tentat de o revenire în campionatul românesc, după ce și-a încheiat conturile cu turcii de la Kayserispor. Tehnicianul a explicat ce fel de proiect îl poate atrage, a spus unde sunt șanse 80% să antreneze din sezonul viitor, dar și de ce nu este tentat de o ”aventură” în China. Ţară în care a muncit Dan Petrescu (50 de ani), spre exemplu, ”principalul” celor de la CFR Cluj.

Şumudică a dat probe în China

”Am fost în China, când eram jucător, să dau test. Pe vremea aceea până şi marele Maradona, dacă se ducea, trebuia să dea testul Cooper. După patru ture m-am oprit, pentru că nu am putut să mai alerg. Așa că o săptămână, pentru că Tarom-ul avea o cursă la 7 zile, am slăbit vreo 7 kilograme. De ce? Mi-era frică să nu mânânc vreun chihuahua!”, a replicat, în stilu-i caracteristic, Șumudică.

Aşteaptă cea mai bună ofertă

Fostul antrenor al Astrei, echipă alături de care a câștigat campionatul în Liga 1, nu se grăbește să semneze cu nicio grupare în acest moment. „Mă sună fel de fel de impresari. Îmi caută deja echipă. Obiectivul meu e să rămân în străinătate. Există discuţii să rămân în Turcia. Există posibilitatea şi unor oferte din Golf. Dacă nu voi avea un proiect cu un club de afară, iau în calcul şi revenirea în Liga 1. Dar unde să mă duc? Să fie 100 de suporteri şi 50 să mă înjure? E mult să spun că mi s-a scârbit, dar să mă facă ţigan? Mai bine stau acasă, până găsesc echipă. Aş veni în Liga 1 la echipe care iau in calcul performanţa”, a spus Şumudică, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Marius Şumudică este dorit de Bursaspor, aşa cum 1923.ro a anunţat deja în exclusivitate. Momentan însă există numai discuţii, urmând ca decizia să fie luată ulterior din partea ambelor părţi.