Ultima sută de metri spre liga a 3-a. Academia Rapid a dat de pământ cu Dinamo!

Academia Rapid
FC Rapid joacă cu Daco Getica

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În sezonul regulat, Academia Rapid s-a chinuit destul cu CS FC Dinamo. Doar 2-0 şi 1-0 au fost scorurile de pe tabelă, unele destul de strânse, raportând la diferenţa de valoare dintre cele două. De data asta era nevoie de o prestaţie concludentă, consistentă şi hotărâtă. După 4-0 cu Tricolor şi 1-1 în csa steaua – CS FC Dinamo, echipa armatei a spulberat Tricolor cu 6-0 aşa că doar o victorie lejeră cu CS FC Dinamo era acceptabilă. Natural, ea a venit. Cu un Giuleşti vibrant, care a strâns în tribune undeva între 1500 şi 2000 de oameni, Academia Rapid a zburdat după pauză.

Lucian Goge este cel care a dat semnalul de trezire!

Asistenţa continuă să fie dezamăgitoare la meciurile de pe propriul teren, numai că atmosfera făcută de peluză ne-a făcut să nu vedem miile de scaune goale. Rupte sau nu. Pe teren, chinul n-a fost mic. Având în vedere că până în minutul 42 echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 nu a găsit calea spre poartă. Dominarea totală, dar eficienţa, 0! Portarul lui CS FC Dinamo nu este rău. Însă şi când o comite… Goge e pe fază şi scutură violent plasa din stânga lui, spre deliciul peluzei săltăreţe. Fix înainte de pauză, adică exact când este mai bine.

Pentru Academia Rapid, csa steaua va fi o formalitate

Dominarea s-a materializat şi mai bine în partea a doua. Pancu intră doar vreo 15 minute, dar are suficient timp să marcheze dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Vlada îşi arată iar clasa şi punctează de două ori până la final. Victorie! Fericire! Şi o sărbătoare elaborată alături de cei care au venit să vadă încă un succes al acestui proiect. Sportiv, Academia Rapid arată de liga 2, nu vor exista probleme spre liga 3. De acum să vedem dacă lucrurile vor fi trainice, dacă cei abilitaţi au înţeles că este, într-adevăr, nevoie de uniune şi pace. Şi nu ca fiecare să îşi facă propriul Rapid… Urmează meciul cu csa steaua. În care vom sărbători, indubitabil, o nouă victorie.