SONDAJ / Vrei ca AFC Rapid şi Academia Rapid să devină un tot unitar?

csa steaua - Academia Rapid
csa steaua - Academia Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Daniel Pancu este de părere că AFC Rapid are şapte suporteri, Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului are 50, iar restul sunt alături de Academia Rapid. În acelaşi timp, Justiţia din România, care este mai presus de orice, a decis de patru ori că AFC este continuatoarea de drept a SC FC Rapid SA din punct de vedere sportiv. Cu alte cuvinte, oricât de frumos ar părea proiectul Academia sau FC R Bucureşti, el fără AFC nu poate exista. Cel puţin aşa cum trebuie. De aceea noi susţinem cu fermitate ideea unui singur Rapid! Sigur, nu excludem nici Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului. Doar că în acest moment, prioritar este altceva. Anume relaţia dintre AFC şi Academia.

Votaţi, votaţi, votaţi!

După dezvăluirile publicate de ProSport aflăm noi detalii legate de relaţia dintre cele două entităţi, care sunt pozitive. Ceea ce ne bucură. Motiv pentru care, indiferent de liga în care se va juca şi fără să conteze alte aspecte legate de datorii şi felul în care se împart atribuţiile unei conduceri comune, am publicat sondajul de mai jos. Răspunsurile voastre vor fi văzute de toată România. Pentru că site-ul suporterilor rapidişti de pretutindeni are o expunere imensă. Mulţumită vouă! Celor care ne citiţi de aproape şase ani. Votaţi, pe urmă distribuiţi să vadă şi prietenii voştri rapidişti. Forţa acestui sondaj poate fi mai mare decât bănuiţi. Pentru că Rapidul nu este format doar din cei 20.000 rapidişti de pe Naţional Arena. Nici din cei 500 de la meciul cu Carmen. Nici din cei şapte sau cei 50 despre care vorbea Pancu.

Rapid este uriaş!

Rapidul este format din toţi cei de mai sus la un loc! 20.000 + 500 + 50 + 7 + Pancu + AFC + Academia + n! !!! Rapidul este prea mare pentru a fi divizat, de aceea unitatea este vitală! Nu contează dacă va fi ajutat sau nu politic în continuare! Nu contează performanţa sportivă imediată! Unitatea este mai presus decât orice! Orice ajutor este binevenit, dar să fie făcut aşa cum trebuie. Fiindcă numai aşa se va construi ceva trainic, de durată şi care va fi ferit în viitor de situaţii critice precum cea consumată în 2016. Adică falimentul. Votaţi şi distribuiţi! Ne dorim doar un Rapid. Voi?!