REZULTATE / CS Rapid Bucureşti face spectacol

CS Rapid
CS Rapid scrie noi file frumoase

Echipa feminină de baschet CS Rapid București a reușit o victorie clară contra celor de la Sportul Studențesc. Cu scorul de 90-28, într-un meci care s-a disputat la Sala Polivalentă ”Rapid”. Cu acest succes, fetele noastre au mai făcut un pas către turneul final de promovare al Ligii I. Antrenorul Nicolae Militaru a reușit, în această perioadă, să împartă perfect resursele existente între competiția senioarelor. Dar și cea de tineret U20. Unde rapidistele au devenit vicecampioane naționale, scrie clubulrapid.ro.

Şansă mare la baschet 3×3 pentru CS Rapid

După încheierea sezonului de sală, secția de baschet a CS Rapid București va aborda o nouă provocare. De data aceasta cu mari șanse de consacrare și de rezultate notorii. CS Rapid București va alinia, în această vară, la startul Campionatelor Naționale de 3X3, atât o echipă masculină, cât și una feminină. La băieți, după cum se știe, rapidiștii au fost prezenți la majoritatea acțiunilor internaționale de până acum. Nume precum Cătălin Vlaicu, Bogdan Sandu sau Angel Santana fiind arhicunoscute suporterilor giuleșteni.

Ne pregătim de Cupa Mondială…

De aceea opinăm că la varianta masculină, Rapidul va fi una dintre protagonistele întrecerii interne. Cei menționați au și șansa de a fi selecționați în lotul național al României. Cel care, în perioada 8-12 iunie, va participa la Campionatele Mondiale din Filipine, unde tricolorii au o grupă foarte grea. Cu Serbia, campioană mondială en-titre, Olanda, Noua Zeelandă și Kirghistan. După aceea, în perioada 14-16 septembrie, echipele naționale ale României, în care sperăm să se regăsească și rapidiști, vor evolua la Campionatele Europene de baschet 3X3, care vor avea loc la București.

… şi de Jocurile Olimpice din 2020!

Nu în ultimul rând, în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, și-a găsit loc, în premieră, jocul de baschet la un singur panou. Un turneu preolimpic a fost acordat României. Acesta urmând a avea loc, la o dată încă incertă, la Constanța. Așadar, suporterii alb-vișinii care sunt dornici de performanțe, interne și internaționale, sunt chemați alături de echipele de baschet rapidiste. Care au nevoie de toată susținerea noastră.

Medalii pentru micii atleţi rapidişti

Secția de atletism a CS Rapid București s-a prezentat la înălțime la o nouă competiție provocatoare, Campionatele Municipale de juniori și Copii I. Rapidiștii au reușit să cucerească 18 medalii, 9 locuri I, 6 locuri II și 3 locuri III.

Distribuția a fost următoarea:

Locuri I: Bolocan Mihai cu PB egalat – 2.00m la saritura în înălțime, Lupescu Denisa la saritura în lungime, Neaga Budoiu Ioana la triplusalt, Paraschivescu Ilinca la 1500m și Ștafeta 100+200+300+400 – juniori – și Mihăilescu Matei PB la 800m,  Răduț Andreea la 1500m, Gutu Iulian cu PB la 200m și Stafeta 4x100m la Copii I.

Locuri II: Didulescu Elena și Floares Elena la saritura în înălțime,  Bisericescu Maria la 100m, Neaga Budoiu Ioana la 80mg, Paraschivescu Ilinca la 800m, Constantin Alexandru la 200mg.

Locul III: Lupescu Denisa la saritura în înălțime, Bisericescu Maria la 200m și Gutu Cristian cu PB. la saritura în lungime!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI