OFICIAL / Academia Rapid termină sezonul regulat cu o victorie şi pe locul 1!

Academia Rapid
Academia Rapid înainte de Asalt

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Academia Rapid a învins AFC Venus, în ultima partidă a sezonului regular, cu 3-0. Prin neprezentarea gazdelor la meciul ce ar fi trebuit să se dispute la mijlocul acestei săptămâni. AMFB a dat victoria giuleștenilor, așa cum era de așteptat. Mai mult, a penalizat ultima clasată cu suma de 300 de lei, scrie site-ul oficial al Academiei Rapid. Astfel, giuleştenii au câștigat sezonul regulat al Ligii a IV-a, cu 77 de puncte. Şapte peste ocupanta locului secund, csa steaua. Care, e drept, probabil va câştiga ultimul meci programat şi se va apropia la patru. În ultima etapă Academia Rapid stă.

Clasament cu Academia Rapid pe primul loc

  1. Academia Rapid – 77p (28m)
  2. CSA Steaua – 70p (27m)
  3. AS Tricolor – 61p (27m)
  4. AFC Asalt – 53p (27m)
  5. FC Dinamo – 52p (26m)
  6. AS Carmen – 49p (26m)

Au ales un joc şcoală cu juniorii arbitrat de Mihai Iosif şi Adrian Grigore!

În altă ordine de idei, pentru a ocupa lipsa celor două meciuri din ultimele două etape ale sezonului, Constantin Schumacher și Mihai Iosif au organizat în această dimineață un joc școală, între echipa mare și grupa de juniori 2001. Împărțită în două reprize a 30 de minute, partida a fost întreruptă în câteva rânduri de către antrenorul principal, aflat la tribuna 0, pentru a le da sfaturi tactice anumitor jucători. Iar Miță Iosif a fost arbitru de centru! În timp ce “tușieri” au fost mijlocașul Adrian Grigore, cel care chiar a fost arbitru la Liga 4, în perioada în care juca la Chindia, și delegatul Viorel Neacșu, mai scrie site-ul oficial al Academiei Rapid.

În echipa juniorilor au jucat și câțiva jucători de la echipa mare, pentru a fi mai echilibrată partida. Seniorii au câștigat în final cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Goge (2), D. Niculae și Vlada, respectiv Dovleac (2).

Academia Rapid:

R1: Ignat – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Burlacu, Duriță, Maftei, Goge – Pancu, Niculae

R2: Petrișor – Voicu, Maftei, Bratu, Stancu – Olariu, Duriță, Lădaru, Goge – Vlada, Niculae

Academia Rapid Juniori:

R1: Ciuculescu – Boian, Sandu, Cazan, Lupașcu – Dovleac, Olariu, Bordei, Nițu – A. Dumitrescu, Vlada

R2: Ignat – Boian, Iacob, F. Sandu, L. Dumitrescu – Iova, Burlacu, Lixăndrică, Jianu, Amet – Bărbălău, Dovleac. Au mai jucat: Baboi, Dop și Andreianu.

Pentru echipa mare urmează o pauză de 10 zile, până pe 26 Mai. Atunci când va debuta în play-off, împotriva ocupantei locului 4 din sezonul regulat. Echipă ce se va alege la finalul acestei săptămâni, după ultima etapă, dintre Dinamo, Asalt și Carmen.