Rapid străluceşte în Moldova! Rezultate superbe în ajunul verii

rapid rapidişti spirit
Rapid, rapidişti şi istoria! Spirit!

La Botoșani, la Sala ”Elisabeta Lipă” au loc în aceste zile Campionatele Naționale de haltere pentru juniori II și III. Delegația CS rapid București a avut bucuria cuceririi a trei medalii de bronz. După prestația Andreei Niculescu care, în limitele categoriei de greutate de 58 de kilograme, U15, a urcat de trei ori pe podium, notează clubulrapid.ro. Sportiva noastră a smuls 35 de kilograme, după care a aruncat 40 de kilograme, pentru un total de 75 de kilograme. Bilanțul rapidist, până în momentul de față, la Botoșani, numără şase medalii, toate de bronz. Asta după ce alte trei au fost cucerite în zilele trecute.

CS Rapid a participat şi la Skopje, Macedonia, la CE de lupte cadeţi

Veşti frumoase vin pentru Rapid şi din Macedonia! La Skopje au loc, în aceste zile, Campionatele Europene de lupte pentru cadeți. Din delegația României face parte și rapidista Ana-Maria Pîrvu care a avut o evoluție foarte bună pe tabloul categoriei de greutate de 46 de kilograme. Sportiva antrenată la CS Rapid București de către Cornel Zaharia a reușit să se califice până în semifinalele competiției. Ea le-a învins succesiv pe Maria Ferone (Italia) cu 6-0 și Katarina Johansson (Suedia), cu 10-0.

Ana-Maria Pîrvu, rezultat onorabil! Sperăm să o vedem, în viitor, la JO!

În semifinale, sportiva noastră a cedat cu scorul de 6-1 în fața Anastasiei Yantonova, din Belarus. În recalificări, Ana-Maria a ratat, din păcate, prezența pe podium. Asta după ce a fost întrecută de Viktoria Aleksandrova, din Rusia, cu scorul de 4-2. Ana-Maria Pîrvu a ocupat, la final, locul al cincilea în clasamentul competiției continentale. O performanţă totuşi excelentă, având în vedere calitatea şcolilor destinate acestui sport din ţările ex-sovietice. Suntem ferm convinşi că, în viitorul nu prea îndepărtat, Ana-Maria va cuceri şi medalii. Poate chiar la competiţiile de seniori. Şi, de ce nu, chiar la competiţia sportivă supremă. Normal, Jocurile Olimpice!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI