Rapid a terminat Superliga pe locul 5! Rezultate bune şi la atletism

Sala Rapid
Sala Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa masculină de polo pe apă Rapid București a terminat actualul sezon al Superligii Naționale pe locul al cincilea. Formația noastră, pregătită de către antrenorul Silviu Ceobanu, a disputat astăzi două partide ale seriei pentru locurile 5-6, la Bazinul ”Anatolie Grințescu – Floreasca” din București, cu cei de la AMEFA Arad. În primul joc, organizat de către arădeni, feroviarii au câștigat cu 8-5. Seara, având avantajul unei pregătiri fizice superioare, poloiștii noștri au câștigat cu 14-6 și au încheiat astfel seria în minimum de meciuri, impunându-se cu 2-0. Felicitări pentru atingerea obiectivului fixat la începutul acestui sezon competițional, scrie clubulrapid.ro.

Rezultat superb pentru CS Rapid la săritura în înălţime!

La București, pe Stadionul ”Iolanda Balaș-Soter”, s-a desfășurat prima etapă a Campionatelor Naționale de atletism pentru seniori, tineret și juniori I. În paralel, rezultatele au contat și pentru Campionatele Naționale Universitare de atletism. La săritura în înălțime, rapidistul Mihai Atanasiu a reușit un rezultat excelent, câștigând etapa cu 2.23 metri. El este aproape de realizarea baremului de calificare la Campionatele Europene, pentru acest lucru fiind obligat să treacă de ștacheta înălțată la 2.26 metri. Acest obiectiv este tangibil pentru atletul rapidist, care va mai participa, în afara Naționalelor, și la Campionatele Internaționale ale României.

Două medalii de aur la 110 metri garduri şi săritura în înălţime

Mihai Chiorpec, la triplusalt, cu 13.45 metri, a ocupat locul 4 în etapă, devenind campion național universitar. Elena Viscun a alergat 14.56 secunde la 100 metri garduri, ocupând locul secund. În proba masculină de 110 metri garduri, Cosmin Dumitrache a câștigat etapa, dar și medalia de aur la Universitare, cu 14.12 secunde. Georgiana Muscalu, la săritura în înălțime, s-a impus cu 1.79 metri, devenind și campioană națională universitară. Rămâneţi pe 1923.ro pentru cele mai noi informaţii legate de această competiţie care interesează, în mod evident, rapidiştii de pretutindeni. Felicitări tuturor pentru rezultate până în acest moment! Suntem mândri de fiecare rapidist în parte.