NEWS ALERT / Va avea noul Giuleşti 20.000 locuri?!

Giuleşti ProSport
Aşa ar urma să arate noul Giuleşti. ProSport scrie că ar putea avea 20.000 locuri!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport oferă noi informaţii despre noul stadion Giuleşti. Mai exact, CNI a dat publicităţii, luni, 14 mai 2018, un comunicat în care vorbeşte despre situaţia stadioanelor care trebuie reabilitate pentru Campionatul European din 2020. România va găzdui patru partide din cadrul competiţiei, trei din grupe şi una din fazele eliminatorii. Iar autorităţile au anunţat că angajamentele vor fi respectate, scrie ProSport. Stadioanele Ghencea, Giuleşti, Arcul de Triumf şi Dinamo sunt în programul de reabilitare. Potrivit CNI, pe 10 au fost depuse ofertele pentru următoarele aspecte privind demolarea şi reconstrucţia arenelor:

– atribuirea contractului de desfiinţare a stadionului steaua;
– atribuirea contractului de proiectare şi execuţie a stadionului steaua;
– atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru stadionul Arcul de Triumf.

Când se începe treaba la Dinamo şi Giuleşti, conform ProSport

În ceea ce priveşte stadionul Dinamo, în data de 11.05.2018, a avut loc depunerea ofertelor privind contractarea serviciilor de proiectare pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate. Depunerea ofertelor pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie aferentă stadionului Giuleşti este programată pentru data de 30.05.2018, mai punctează ProSport. Dar nu încheie, pentru că în continuare mai apar noi detalii legate despre cele patru stadioane. De remarcat este recomandarea FRF. Mulţumită căreia stadionul Giuleşti ar putea avea chiar şi 20.000 locuri! Faţă de cele aproximativ 14.000 despre care se discuta iniţial.

  • STADIONUL GHENCEA

va avea 30.500 de locuri
preţ estimativ: 301,77 de milioane de lei inclusiv TVA

  • STADIONUL GIULEŞTI

Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 15.000 – 20.000 de locuri

  • STADIONUL ARCUL DE TRIUMF

va avea 8.100 de locuri
preţ: 126,41 de milioane de lei inclusiv TVA

  • STADIONUL DINAMO

Conform temei de proiectare transmisa de beneficiar, capacitatea noului stadion va fi de 18.000 de locuri

Urmează şi alte informaţii!

Rămâneţi pe 1923.ro pentru a afla tot ce mişcă legat de evoluţia stadioanelor. Bineînţeles, pe noi ne interesează exclusiv Giuleştiul. Este interesant însă urmărirea întregului proiect în paralel, pentru a vedea cum evoluează proiectele.