S-a decis totul în Grecia! Răzvan Lucescu la pământ după decizia TAS

ProSport PAOK
ProSport arată o imagine apoteotică de la PAOK - AEK

ProSport oferă decizia finală în cazul lui PAOK Salonic. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu. AEK rămâne campioana Greciei! TAS a respins apelul întocmit de PAOK, ca nefondat, iar sancţiunile aplicate ca urmare a meciului direct rămân în picioare. Presa din Grecia a anunţat verdictul. AEK câştigase titlul, matematic, în urmă cu două etape, însă Răzvan Lucescu mai spera, în aşteptarea decizie TAS, notează ProSport. Echipa lui Lucescu atacase hotărârea mai întâi pe plan intern, pentru ca apoi să meargă la Lausanne pentru a-şi găsi dreptatea. Fanii şi conducerea formaţiei din Salonic au sperat până în ultimul moment la o soluţie favorabilă din partea TAS-ului, însă aceasta nu a venit.

ProSport reaminteşte evenimentele. PAOK nu putea scăpa…

Cel mai mare rău, în luarea deciziei, l-a făcut patronul Ivan Savvidis. Acesta a intrat cu pistolul în teren şi, contrar dosarului bine întocmit de PAOK, grecii nu au avut nicio şansă. De notat că acest caz a fost judecat în regim de urgenţă, dorindu-se probabil să se dea o hotărâre înainte de încheierea campionatului, reaminteşte ProSport. După incidentele de la partida PAOK – AEK, întreruptă după anularea unui gol marcat de Varela, echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut la masa verde partida. Ivan Savvidis, patronul lui PAOK, a intrat pe teren cu un pistol la centură, pentru a contesta decizia. Comisia de Disciplină a decis ca PAOK să piardă la masa verde partida cu AEK şi a fost penalizată cu alte trei puncte.

Cu o etapă rămasă de disputat din campionatul elen, AEK are şase puncte avans faţă de PAOK. De altfel, echipa din Atena a sărbătorit de mult titlul câştigat ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină. Decizia, deşi este clar defavorabilă pentru Răzvan Lucescu şi echipa lui era oarecum previzibilă. Dacă avem în vedere gravitatea evenimentelor ce au avut loc la meciul amintit mai sus.