Dezvăluiri despre Dănuţ Lupu: „Avea 120 de kile, dar lumea pentru el venea!”

Lupu ProSport
Motroc l-a lăudat pe Lupu în ProSport

Fostul mijlocaş al Rapidului, Florin Motroc, a rememorat la ProSport LIVE cum era perceput Dănuţ Lupu în Giuleşti şi-l consideră cel mai bun fotbalist alături de care a evoluat, deşi l-a avut coleg şi pe Gică Hagi, la Sportul Studenţesc. „De câte ori calc pe Giuleşti mi se ridică părul şi-mi dau lacrimile. Sunt născut şi crescut acolo…Am avut ofertă de la Dinamo, dar am plecat la Sportul, unde erau Gino Iorgulescu, Hagi, dar l-am prins doar şase luni fiindcă a plecat la steaua. Sportul m-a format şi am revenit la Rapid mai puternic, mai copt. Eram ambiţios, am vrut să arăt că joc nu doar pentru că mă cheamă Motroc, că tata era şeful Şcolii de Antrenori…”, a spus Motroc la ProSport LIVE. Cel care a practicat şi voleiul sau atletismul până să se axeze doar pe fotbal.

ProSport l-a chestionat pe Motroc cum era să joci alături de Hagi

„Când punea piciorul pe minge, era o plăcere să-l vezi. Cam greu să-i reproşezi ceva pentru că în orice secundă putea să inventeze ceva. Gică era magistral…nu mai spun de Dan, de Lupu, că l-am avut coleg la Rapid. Doi fotbalişti incredibili”Totuşi cel pe care-l consideră cel mai bun dintre foştii săi coechiperi rămâne Dănuţ Lupu.

„Nu vreau să-l jignesc pe Gică, dar cu Dan m-am simţit extraordinar la Rapid. Venise într-o perioadă în care cu greu intra pe uşă, avea vreo 115-120 de kilograme. Păi, când a îmbrăcat tricoul, a pârâit pe el. Abia sosise din Italia şi când ne-au pus să facem poză, ne-a dat pe doi la o parte că nu avea loc. Dar, când intra în teren, a jucat returul ăla cam toate meciurile din repriza a doua, se umplea stadionul pentru el. A fost incredibil, de aceea şi lumea l-a adoptat, l-a iubit şi-l iubeşte în continuare, chiar dacă era dinamovist. Şi el a spus că cel mai bine s-a simţit la Rapid”, a explicat Motroc la ProSport LIVE.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI