BREAKING NEWS / Marius Şumudică s-a despărţit de Kayserispor!

ProSport Şumudică
ProSport scrie despre plecarea lui Marius Şumudică

ProSport face anunţul! Marius Şumudică a fost demis de conducerea lui Kayserispor după rezultatele din ce în ce mai slabe înregistrate de echipă, în ultimul timp. Comunicatul clubului turc este redat în continuare. „În prima parte a sezonului, am avut succes şi am acumulat 30 de puncte. Totuşi, aceleaşi performanţe nu au mai fost repetate şi în a doua parte a sezonului şi, în ciuda susţinerii noastre spirituale şi financiare, performanţele din prima parte a sezonului nu au mai fost obţinute. Astfel, am decis să-i încheiem pe cale amiabilă contractul antrenorului, din cauza neînţelegerilor. Echipa se va baza pe acelaşi grup de jucători şi sezonul următor. Am hotărât, de comun acord, să ne depărţim pe cale amiabilă. Îi mulţumim antrenorului pentru munca depusă şi ne bucurăm că l-am cunoscut”a transmis clubul Kayserispor, conform ProSport.

ProSport oferă prima reacţie a lui Marius Şumudică

Marius Şumudică a oferit şi prima reacţie în urma veştii. Fostul tehnician al Astrei susţine că decizia i-a aparţinut şi că a ajuns la un consens cu conducerea clubului turc. „Nu avea sens să mai continuăm. Aşa este mai bine pentru toată lumea. Le mulţumesc foarte mult suporterilor care ne-au ajutat să ne aflăm pe o poziţie la care nimeni nu spera după ce doi ani echipa a fost la retrogradare. Preşedintele mi-a spus că lotul va rămâne cam la fel. Acest lucru nu anunţa ceva bun pentru sezonul următor. Vom rămâne prieteni, dar atât. Am simţit că nu mai puteam controla echipa. Iar asta nu e din vina mea. Cel puţin aşa consider eu”, a confirmat antrenorul român pentru digisport.ro, citat de ProSport.

9 e locul ocupat de Kayserispor, după 33 de etape. Asta după ce în sezonul anterior echipa s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Este posibil ca turcii să termine pe 8! Asta dacă bat în ultima etapă. Iar Konyaspor pierde pe terenul celor de Istanbul BB.