Dan Alexa a fost doborât de un fost jucător de la Rapid!

Dan Alexa ProSport
Dan Alexa

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre o partidă care pune capăt unei serii istorice. Ultimul meci al etapei a 36-a a Ligii 2, antepenultima a sezonului, s-a la Piteşti. Pe 21 mai, de la ora 18:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeş a primit vizita liderului Dunărea Călăraşi. Echipă care în acest campionat fusese învinsă ultima dată în etapa a 3-a. De atunci, jucătorii pregătiţi de Dan Alexa au ţinut-o numai în victorii sau egaluri. Cu cinci runde înainte de final reuşind să obţină promovarea matematică în Liga 1. Acum, miza călărăşenilor este să se claseze pe primul loc pentru o obţine trofeul de campioană a eşalonului secund, scrie ProSport.

Raul Costin a fost cel care a învins Dunărea

Din păcate, primul loc nu a putut fi asigurat matematic! Asta pentru că FC Argeş s-a impus cu 2-0. Prin dubla lui Raul Costin. Fotbalist alături de care Dan Alexa a promovat cu Rapid la finalul sezonului 2015-2016. FC Argeş a mizat la un momentat pentru o clasare pe locul 3, apoi pentru poziţia a 4-a, iar între timp a ajuns pe 5. Încă sperau să mai urce o treaptă în clasament. Acum, piteştenii au 62 de puncte, la fel ca şi CS Afumaţi. În schimb, Dunărea se află pe locul 1, cu 89 de puncte, la patru lungimi de FC Hermannstadt (85 puncte). Cu o victorie în meciul de la Piteşti, echipa din Călăraşi şi-ar fi adjudeca şi matematic prima poziţie în clasament, mai scrie ProSport. Din păcate, Dan Alexa nu se poate bucura momentan de titlul de campion în liga 2.

Dan Alexa avea unic obiectiv victoria, conform ProSport

De partea cealaltă, antrenorul Dan Alexa spune că echipa sa se gândeşte doar la obţinerea unei noi victorii. „FC Argeş este una din echipele bune ale Ligii a 2-a având jucători de calitate, cu experienţă, mulţi dintre ei provenind de la şcoala piteşteană. Este o echipă care s-a bătut pentru locul 3 în ultima vreme, antrenată de Emil Săndoi, un antrenor care are experienţa Ligii 1. Va fi o atmosferă frumoasă, un teren foarte bun şi mergem să jucăm ca să luăm toate punctele”, a declarat tehnicianul Dunării, conform ProSport, înaintea partidei.

În tur, Dunărea Călăraşi s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Argeş, prin golurile înscrise în partea a doua de Cristian Puşcaş (54’) şi Silviu Pană (75’). Piteştenii au condus la pauză după reuşita lui Ionuţ Năstăsie (16’).