Academia Rapid se vede şi la TV în play-off! Află unde

steaua - Academia Rapid ProSport
steaua - Academia Rapid 1-3 şi audienţele prezentate de ProSport

ProSport prezintă alternativele celor care nu pot ajunge pe Giuleşti pentru meciurile din play-off ale favoriţilor. Partidele din play-off-ul Ligii 4 Bucureşti vor putea fi urmărite pe TelekomSport şi DigiSport. Academia Rapid şi steaua sunt principalele favorite pentru obţinerea promovării în Liga 3, în timp ce AS Tricolor şi CS Dinamo vor încerca să producă surpriza.

Giuleştenii pornesc în acest play-off-ul cu un avantaj sportiv, dar şi de moral faţă de rivalii din Ghencea. Elevii lui Constantin Schumacher s-au clasat pe primul loc la finalul sezonului regular, astfel că vor avea un punct în plus faţă de elevii lui Ion Ion, în play-off. În plus, Academia Rapid a primit liber la promovarea în Liga 3, după un sezon de incertitudine, mai scrie ProSport.

Într-o şedinţă a Comitetului de Urgenţă al federaţiei (compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi Octavian Goga – toţi trei şi-au dat acordul) s-a aprobat un memoriu al lui Adrian Stângaciu, juristul FRF, care permite anumitor cluburi să-şi mute activitatea, chiar înaintea finalului de campionat, de pe asociaţii care n-au personalitate juridică pe societăţi care beneficiază de documentele respective, aminteşte ProSport.

Programul play-off-ului Ligii a 4-a Bucureşti conform ProSport

Etapa I, 25 mai 2018, stadion Giuleşti

18:30: Academia Rapid – Tricolor

21:00: CSA Steaua – CS Dinamo

Etapa a II-a, 30 mai 2018, stadion Giuleşti

18:30: CSA Steaua – Tricolor

21:00: Academia Rapid – CS Dinamo

Etapa a III-a, 2/3 iunie 2018

CS Dinamo – Tricolor

Academia Rapid – CSA Steaua

Clasamentul play-off-ului:

  • 1. Academia Rapid 3 puncte
  • 2. steaua 2
  • 3. Tricolor 1
  • 4. CS Dinamo 0