Fabulos! De frică au anunţat că nu mai joacă împotriva Academiei Rapid!

Academia Rapid
Academia Rapid a terminat, din păcate, pe locul 2

Sezonul regulat s-a încheiat pentru Academia Rapid, chiar dacă mâine, 15 mai 2018, ar fi trebuit să joace ultimul meci, cu “lanterna roșie” AFC Venus, pe terenul acesteia, notează site-ul oficial al Academiei Rapid. Gazdele au anunțat că nu se pot prezenta la această partidă, din cauza numărului mare de indisponibilități din lot. Astfel încât, cel mai probabil, Academia Rapid va câștiga la masa verde, cu 3-0. Însă este posibil ca meciul să fie reprogramat, o decizie urmând a fi dată miercuri, de către AMFB. În tur, Academia Rapid stabilea un record, învingând-o pe Venus cu 26-1, rezultat ce a făcut turul Europei.

Academia Rapid, pauză de două săptămâni dacă nu joacă cu Venus

Astfel, în cazul în care meciul cu Venus nu va fi reprogramat, urmează o pauză de aproximativ două săptămâni, iar pe 26 mai 2018, Academia Rapid va debuta în play-off. Împotriva ocupantei locului 4, echipă ce urmează a se alege dintre Dinamo, Carmen sau Asalt.

Programul Academiei:

  • 26 mai 2018 – vs Dinamo/Carmen/Asalt (ora 16:00, Play-off, etapa 1)
  • 30 mai 2018 – vs AS Tricolor (ora, 18:00, Play-off, etapa 2)
  • 2 iunie 2018 – vs csa steaua (ora 18:00, Play-off, etapa 3)
  • 9 iunie 2018 – vs csa steaua (Cupa României, finala)
  • 16 iunie 2018 – vs Campioana Giurgiu, tur* (baraj, mansa tur)
  • 23 iunie 2018 – vs Campioana Giurgiu, retur* (baraj, mansa retur)

* dacă termină play-off-ul pe primul loc

De ce au putut cu Tricolor?!

Este interesant de văzut dacă meciul Venus – Academia Rapid se va juca până la urmă. Cel mai probabil, având în vedere umilinţa colosală din tur, Venus preferă să piardă doar cu 3-0. O decizie, până la urmă, de bun simţ. Decât să intre pe teren şi să se facă de cacao. Dubios este cum vine această decizie după un meci de pomină. Despre care am scris deja. Este vorba despre AS Tricolor – Venus 5-7. Adică locul 3 cu ultimul loc! Un rezultat care a sfidat oricare logică fotbalistică şi de orice fel. Motiv pentru care ne aşteptam la o replică curajoasă şi cu echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1. Se pare însă că e prea complicat…

CITEȘTE ȘI  ISTORIE | Bucurie rapidistă ca în... 1967! Un trofeu special

LĂSAȚI UN MESAJ