Nicolae Vasile a ratat câştigarea primului trofeu al carierei

Nicolae Vasile
Nicolae Vasile joacă în Andorra

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

După ce a bifat calificarea în Liga Europa alături de Saint Julia, Nicolae Vasile şi-a trecut în cont şi o mare dezamăgire. Echipa sa a ajuns în finala Cupei Andorrei, dar a cedat, scor 1-2, împotriva campioanei Santa Coloma. Chiar dacă este, de departe, cea mai bună echipă din micuţul stat, trebuie spus că aceasta a cedat în 2018 în faţa celor de la Saint Julia. Şi nu o dată, ci de trei ori. Din trei meciuri! Practic, de când Niky venise la echipă, noua sa formaţie avea succes după succes cu cea mai titrată echipă din ţară. Din păcate, vraja s-a rupt tocmai când era cel mai rău cu putinţă. În meciul care s-a jucat cu trofeul pe masă! Ar fi fost un final nemaipomenit de sezon pentru Vasile. Care, evident, este în vizorul unor echipe mai puternice în prezent. Rămâne de văzut pe ce drum o va lua.

Nicolae Vasile este la a treia experienţă în străinătate

Crescut şi promovat de Rapid la numai 17 ani, fundaşul stânga de doar 22 de ani în prezent este la a treia experienţă în afara României. După ce în 2016 şi 2017 a jucat pentru Kemi Kings din Finlanda şi pentru Arandina din liga a 4-a spaniolă. Experienţa din Andorra, acolo unde joacă alături de Miguel Luque, fostul coleg din Giuleşti, pare să-i ofere lui Nicolae Vasile o relansare interesantă a carierei. Pentru că el are deja un CV care cuprinde două promovări alături de Rapid. Dintre care ultima, din stagiunea 2015-2016, din postura de căpitan de echipă! Prin urmare, Cupa Andorrei nu ar fi stat deloc rău în CV-ul apărătorului de bandă. Există însă tot timpul din lume pentru fundaş să cucerească numeroase trofee. Multă baftă, Niky, în Cupele Europene!

Rămâneţi pe 1923.ro! Pentru că, aşa cum v-am obişnuit, aici veţi găsi toate informaţiile despre rapidiştii reprezentativi care joacă peste hotare!