Şoc! Mirel Rădoi vrea ca Academia Rapid să promoveze!

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi vs. Middlesbrough

Steaua nu şi-a pierdut speranţa şi continuă să creadă că poate obţine promovarea în Liga a 3-a. Chiar şi după ce a terminat la egalitate cu Dinamo, 1-1, în prima rundă a play-off-ului din Liga a 4-a. Mirel Rădoi, fost căpitan în Ghencea, spune că și-ar dori ca atât Steaua, cât și Academia Rapid să promoveze. Asta pentru că au demonstrat că la fiecare meci sunt încurajate de numeroși suporteri. Ceea ce fotbalului românesc îi lipsește cel mai mult. Numai că în Liga a 3-a va promova doar una dintre cele două mari rivale, după un meci de baraj cu campioana județului Giurgiu.

Ţine Mirel Rădoi ghină pentru csa steaua?!

„Mă bucur să văd atâția suporteri la acest nivel. Mi-aș dori ca ambele echipe să promoveze. Fotbalul românesc are nevoie de echipe cu suporteri. Aș vrea să vad ce se va întâmplă cu CSA Steaua dacă nu va promova, să văd dacă va continua”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”. Mirel Rădoi se numără printre jucătorii care au îmbrăcat tricoul roş-albastru şi înainte, şi după ce clubul a fost preluat de Gigi Becali. Fostul căpitan a jucat la Steaua între 2000 şi 2003, apoi a evoluat pentru clubul lui Becali între 2003 şi 2008, perioadă în care a obţinut cele mai mari performanţe, două titluri de campion al României şi semifinala Cupei UEFA, pierdută dramatic cu Middlesbrough.

Academia Rapid – CS FC Dinamo e miercuri!

Pentru a rămâne în plasa Academiei Rapid, roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige cu AS Tricolor. Miercuri, de la ora 18:30. De asemenea, Academia Rapid – CS FC Dinamo se joacă în direct la Digi Sport 1 miercuri, de la ora 21:00. În cazul în care Academia Rapid se va impune cu Dinamo, atunci roș-albaștrii sunt obligați să învingă în ultima etapă din play-off pentru a merge la baraj. La egalitate de puncte la finalul play-off-ului departajarea se face în urma rezultatului din meciul direct din play-off, scrie digisport.ro.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required