Marius Şumudică vrea un singur Rapid, fără clone. De ce nu crede în actualul proiect

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

Marius Şumudică se dezice total de proiectele din ligile inferioare de la Rapid, fiind deranjat de faptul că în acest moment sunt mai multe formații care se pretind continuatoare ale legendarului club giuleștean. Pentru mine, ăsta nu este Rapid. Nu știu ce se întâmplă. Se ceartă, se bat, tot felul de amenințări. Eu pe Nico îl cunosc bine, el n-ar fi făcut fițe dacă nu era ceva șubred. Mie nu îmi place. Pancu și Nico sunt prietenii mei, există o divergență cu Burcă”, şi-a început tirada fostul golgheter şi antrenor rapidist la Europa FM.

„Cum să joace AFC Rapid cu Academia Rapid?!”

Ulterior, acesta a oferit detalii legate de motivul pentru care nu a fost să meargă la un meci pe Giuleşti, chiar dacă timpul i-o permitea! „În Giulești mă simt cel mai bine, e casa mea, dar nu există nimic. Cum să joace AFC Rapid cu Academia Rapid? Eram în țară și nu am vrut să mă duc la acel meci. Am încercat să vorbesc și cu primarul, am vrut să mă interesez, nu sunt indiferent. Dar am simțit că e ceva care nu e în regulă”, a punctat Şumi pentru sursa menţionată. În final, tehnicianul a explicat de ce i se pare că proiectul este unul fără viitor.

Şumudică nu vede vreo finalitate în actualul proiect

„Nu vreau să intru într-un proiect a cărui finalitate nu o văd. Nu vreau să mai jignesc pe nimeni, dar cel mai jenant moment a fost când nu m-a lăsat inima să mă duc la AFC Rapid cu Academia Rapid. Dacă va rămâne o singură echipă, cu siguranță că voi face tot ce pot să ajut acest proiect. Când va exista un singur Rapid, cu mare plăcere aș veni să antrenez. Dar să nu mai existe clone. E marele meu vis, să iau un titlu cu Rapid”, a încheiat Marius Șumudică la Europa FM.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!