Rezultate ireale în liga 4 Bucureşti! Surpriza mileniului!

Liga 4
Surpriza imensa in liga 4

Ceea ce s-a întâmplat în etapa a 28-a din liga 4 Bucureşti depăşeşte orice închipuire. Despre rezultatele AFC Rapid şi Academia Rapid am scris deja, însă la obişnuita înşiruire a celorlalte rezultate nu putem să nu facem o remarcă specială. Venus, echipa cu două victorii – dintre care una la masa verde – în tot sezonul, cu 199 de goluri luate şi numai 27 marcate a învins cu… 7-5! Poate că dacă era vorba despre o echipă oarecare, ci despre însăşi Tricolor! Formaţia de pe locul 3, care are deja garantată prezenţa în play-off.

Surpriza mileniului în liga 4 sau rezultat fără scrupule

Dacă nu este surpriza mileniului în fotbalul regional din România, atunci daţi-ne voie să spunem că putreziciunea din cadrul acestui fotbal este mai profundă decât ne-am fi închipuit… O surpriză mare, de asemenea, este şi CS FC Dinamo – Progresul 2005 CS 3-3. Echipă oaspete pe care AFC Rapid a eviscerat-o acum două etape cu 11-2! În condiţiile în care dinamoviştii urmăresc, cu disperare, să obţină locul 4 care duce în play-off. Iar în ultima etapă joacă împotriva celor de la AFC Rapid!

Rezultatele complete din liga 4 Bucureşti, etapa 28

În altă ordine de idei vă prezentăm în continuare toate rezultatele înregistrate la liga 4 Bucureşti în etapa a 28-a. Antepenultima a actualului sezon!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI