Kayserispor e la pământ. Şumudică şi Săpunaru încheie campionatul în genunchi

Marius Şumudică ProSport
Marius Şumudică. Foto: ProSport

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Şumudică şi la care joacă Cristi Săpunaru a pierdut şi în penultima etapă din Superlig. Înfrângerea nu a venit oricum, ci chiar acasă, scor 1-2, cu una dintre codaşe, Akhisarspor. Totuşi, trebuie spus, că aceasta din urmă a reuşit o performanţă absolut senzaţională în Cupa Turciei. Competiţie pe care a câştigat-o, după victoria cu 3-2 din finala cu Fenerbahce. Asta după ce în semifinale, în dublă manşă, trecuse şi de Galatasaray! Trofeu unic în istoria clubului fondat în 1970.

Marius Şumudică mai speră la locul 8 alături de Kayserispor

Echipa lui Marius Şumudică a căzut pe locul 9 cu o etapă înainte de finalul sezonului. Stagiune în care, în mare parte a ocupat un nesperat loc 5! Sunt şanse bune ca, totuşi, la final, Kayserispor să termine pe 8, maximum posibil. Asta pentru că Kasimpasa, echipa care are acum două puncte în faţă are o deplasare imposibilă pe terenul lui Istanbul BB, echipă ce se luptă pentru Liga Campionilor. Şumi se bate, în deplasare, cu Malatyaspor, echipă fără vreo grijă de vreun fel.

Cristi Săpunaru a fost printre cei mai utilizaţi jucători ai turcilor

În meciul Kayserispor – Akhisarspor 1-2, Cristi Săpunaru a fost integralist, dar nu a putut face nimic pentru ca echipa sa să rămână cu măcar un punct din acest duel. Căpitanul echipei naţionale a României a evoluat în 27 de partide din totalul de 33 pentru turci în această stagiune, fiind unul dintre cei mai utilizaţi fotbalişti de către Marius Şumudică. Primii în top sunt:

  1. Ryan Mendes – 32 meciuri
  2. Umit Bulut, Deniz Türüç – 31
  3. Jean-Armel Kana-Biyik, Stéphane Badji – 30
  4. Silviu Lung, Thiago Lopes – 28
  5. Cristian Săpunaru, Şamil Çinaz, Rick Boldrin – 27
CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Campionatul European, anulat de UEFA!

Din păcate, acest final de sezon vine ca o izbăvire pentru Şumi şi ai lui. Spunem asta pentru că, după o primă parte extrem de reuşită, Kayserispor a capotat total. Iar în ultimele opt meciuri din campionat a înregistrat numai o victorie şi… şapte înfrângeri!

LĂSAȚI UN MESAJ