INFO / Pancu, Schumacher, Tudorache şi „Bocciu'” au vorbit la Realitatea TV

daniel Pancu
Daniel Pancu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În seara de 2 mai 2018, la emisiunea Talk Show, de pe Realitatea TV, au fost invitați rapidiștii Daniel Pancu și Constantin Schumacher. Dar și primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, anunţă site-ul oficial al Academiei Rapid. Cei trei au vorbit despre situația actuală de la Academia Rapid. Dar și despre viitorul clubului giuleștean. Moderatoarea Denise Rifai a abordat cele mai arzătoare subiecte din sânul echipei.

Situația sportivă

Constantin Schumacher: “Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat! Suntem pe primul loc, suntem fericiți că am adus atâția suporteri la meci. Sunt sigur că, după ce vom lua palmaresul și CIS-ul, la meciul de baraj vor fi mult mai mulți spectatori.”

Daniel Pancu: “Sportiv, suntem mulțumiți. Nu mai putem pierde primul loc, iar astfel vom avea un avantaj în play-off. Adică vom avea opțiunea a două din trei variante de rezultat, în meciul cu steaua.”

CIS

Daniel Tudorache: “Avem CIS-ul pe FC R București, iar în luna iunie vom cumpăra de la lichitatorul judiciar palmaresul și sigla.”

Daniel Niculae

Daniel Tudorache: “Am vorbit cu Daniel Niculae și vineri se va termina această mică dispută internă. Așa e în familie, ne mai și supărăm, dar cel mai important e că vineri vom rezolva.”

Viitor

Daniel Pancu: “Nu avem voie să mai repetăm greșelile din trecut, amatorismul… Trebuie să creștem jucători tineri, putem face lucruri foarte frumoase pentru viitor. Primul lucru pe care l-am luat în calcul, acum opt luni când am ales acest proiect, a fost legat de academie. Trebuie să fim un club perfect, încă de la copii. Într-adevăr, costă foarte mlt. La echipa de seniori este nevoie de sponsori, un patron sau un parteneriat. Suntem obligați să aducem tineri, dar avem timp, dacă promovăm, timp de trei luni până începe Liga 3, să facem lucrurile în liniște, nu ca în acest sezon, când am început treaba foarte târziu.”

Stadionul Regie

Constantin Schumacher: “Ne dorim să ne antrenăm și să jucăm pe stadionul Sportul. Am înțeles că terenul nu este în condiții foarte bune, dar se poate remedia.”

Daniel Pancu: “Am fost în urmă cu 2-3 săptămâni pe stadionul din Regie, cu Nico, iar calitatea gazonului e foarte bună, și este foarte important că e chiar lângă Giulești și pot intra 10.000 de suporteri.”

Pro Rapid

Daniel Tudorache: “Aș vrea să o am și mâine, dar sper că va ajunge cât mai repede pentru a putea investi. Sper ca în luna iunie sau iulie să primim baza ProRapid, iar din momentul primirii, în două 2-3 luni cred că va fi gata.”

Daniel Pancu: “Nu mai sunt generații tinere și trebuie să avem jucători tineri.”

Constantin Schumacher: “Ne interesează foarte mult să avem casa noastră, să avem unde să ne antrenăm, să avem baza noastră de pregătire, unde să creștem jucătorii.” 

Stadionul Giulești

Daniel Tudorache: “Stadionul Giulești va fi gata în primăvara lui 2020, e o treabă a Guvernului și trebuie să și-o asume, să o pună la dispoziție la timp pentru Campionatul European.”

Şeful galeriei a intervenit prin telefon

În timpul emisiunii a intervenit telefonic și liderul galeriei giuleștene, Liviu Ungurean, cel care s-a declarat optimist cu privire la promovarea echipei, completând totodată că evenimentele izolate de la meciul cu csa steaua nu trebuie să umbrească show-ul total făcut de suporteri pe Arena Națională.