FOTO / Antrenorii de mâine! Doi rapidişti şi coşmarul fcsb!

fcsb
Andrei Ciolacu, Andrei Cristea, călăul fcsb, şi Ştefan Grigorie

În urmă cu 14 ani, Andrei Cristea era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. Şi juca la steaua, actuala fcsb. Din fericire, acum a fost omul care a oprit mai sus amintita formaţie din drumul spre titlu prin golul marcat pe final în meciul de play-off CSM Poli Iaşi – fcsb 1-0. Ajuns la 34 de ani, golgheterul ieşenilor se gândeşte la viitor. Aşa că studiază pentru viitoarea meserie de antrenor. Deocamdată pentru categoria B. Nu asta este însă ştirea în sine. Ci faptul că el este coleg cu doi foşti fotbalişti ai Rapidului. După cum se poate vedea în imaginea de mai sus.

Andrei Ciolacu este rapidist sută la sută

Începem cu Andrei Ciolacu. Atacantul de 25 de ani este legitimat în prezent la Juventus Bucureşti, dar a ratat ultimele partide din cauza unei accidentări. Chiar dacă mai are în faţă măcar un deceniu de jucat la nivel înalt, „Cioli” se pregăteşte temeinic pentru viitor. Reamintim că acesta este crescut şi lansat de Rapid în fotbalul mare, fiind unul dintre puţinii fotbalişti din istorie care a evoluat pentru prima echipă în cinci competiţii oficiale! Este vorba despre Liga 1, liga a 2-a, Liga Europa, Cupa României şi Cupa Ligii României, care între timp a dispărut.

Ştefan Grigorie a jucat şase sezoane în Giuleşti!

Nu în ultimul rând, Ştefan Grigorie este şi el coleg cu cei doi Andrei menţionaţi mai sus. Cu toate că mijlocaşul s-a lansat la Universitatea Craiova şi s-a consacrat la Dinamo, cele mai multe meciuri din cariera sa au fost jucate sub culorile Rapidului. Între 2007 şi 2013! Interval în care fotbalistul a cucerit şi o Supercupă a României alături de echipa de lângă Podul Grant. La primul său sezon în Giuleşti. Trofeu care este, din păcate, în prezent, ultimul din vitrina alb-vişinie. Echipa 1923.ro şi suporterii rapidişti de pretutindeni le doresc celor trei rezultate cât mai bune în viitoarea meserie aleasă!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required