Rezultate Liga 4 / Un fost rapidist a ajutat… AFC Rapid

AFC Rapid - steaua
Rapid 2018

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Academia Rapid şi AFC Rapid au câştigat meciurile lor din etapa 27 a ligii 4 Bucureşti. E drept, prima dintre ele cu ceva emoţii, doar 2-1 cu Metaloglobus II. În rest, rezultate oarecum previzibile. Unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei a fost AFC Asalt – csa steaua 0-6. Partidă care a mai liniştit câteva calcule în vederea locului 4 din play-off.  Care, în acest moment, pare a fi o luptă între Carmen şi CS FC Dinamo. Adică Ioniţă, Berechet şi Batchabi vs. Munaf şi Stan! Pe care AFC Rapid o poate arbitra! Până atunci însă abordăm un pic mai în detaliu meciul Carmen – Comprest GIM 3-0 din această etapă. Asta pentru că acolo se află trei jucători care au evoluat pentru AFC Rapid. Dacă Ioniţă a fost suspendat, iar Berechet încă nu a forţat reintrarea, Batchabi şi-a făcut bine treaba.

AFC Rapid poate arbitra duelul pentru locul 4

Camerunezul a marcat unul dintre goluri şi a contribuit la rezultatul care, indirect, a dus-o pe AFC Rapid pe locul 7 în clasament. Mai mult, Carmen are meciuri directe cu Asalt şi csa steaua, iar două victorii o pot duce pe echipa lui Adrian Matei pe locul 4 de play-off! Asta şi dacă va fi ajutată de AFC Rapid care să le bată pe Asalt şi CS FC Dinamo! Până la o analiză completă care va arăta cum poate încheia AFC Rapid pe mai mult decât un onorabil loc 6 în clasament, vă prezentăm rezultatele şi clasamentul în urma etapei a 27-a din liga 4 Bucureşti. Fără a uita să remarcăm faptul că Venus a ajuns la 199 de goluri încasate! Având în vedere că mai are meciuri cu Tricolor, Academia şi Comprest GIM sunt toate şansele să încaseze măcar 250 de boabe până la final. Ceea ce ar fi, într-adevăr, ceva demn de cartea recordurilor, cum am mai scris!

Clasament liga 4 Bucureşti la zi şi rezultate din etapa 27