Dureros! 16 licitaţii, 0 interesaţi de Rapid… Acum există şi litigiu!

Rapid
Brandul Rapid

Licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor clubului de fotbal Rapid, a şaisprezecea de la începerea procedurii de lichidare, care a avut ca sumă de pornire 533.607 de euro plus TVA, nu a avut loc, joi, deoarece nimeni nu a fost interesat să cumpere, potrivit lichidatorului Mihai Florea. Declaraţia acestuia este prezentată în continuare.

Lichidatorul judiciar deplânge soarta licitaţiilor pe care le-a organizat

elefant.ro%20

„Nu s-a prezentat nimeni nici acum, nu a cumpărat nimeni caietul de sarcini… Au fost patru licitaţii luna asta şi nici măcar nu m-a întrebat cineva de ele. Preţul este încă ridicat faţă de cel al evaluatorului (n.r. – 406.000 de euro plus TVA). Dar o să ajungem şi acolo, la 406.000, pentru că am mandat din partea creditorilor să cobor până la suma asta. O să mai fac încă trei licitaţii, la 488, 439 şi 406 mii de euro. Să vedem, dar cred că în luna iunie o fac pe ultima. Sper să fie ultima şi să se vândă cu preţul evaluatorului”, a spus Mihai Florea, pentru Agerpres, citat de DigiSport.

Marca Rapid este, în acest moment, obiectul unui litigiu

Până acum, după 16 licitaţii, nu a existat nici măcar o entitate pe care să o intereseze marca Rapid. De acum încolo este şi mai greu de crezut că aşa ceva se va întâmpla, indiferent la cât coboară preţul, având în vedere că această marcă este obiectul unui litigiu. Vă reamintim că AFC Rapid Bucureşti a demarat în instanţă procedura pentru recuperarea mărcii şi a palmaresului de la SC FC Rapid SA. Mutare pe care noi am preconizat-o de mult timp. Teoretic, la finalul procesului, situaţia Rapidului va fi mult simplificată. Rămâne însă de văzut acum cât va dura totul. Cert este că, până acum, nimeni nu a făcut un efort semnificativ de a unifica Rapidul aşa cum ar trebui şi aşa cum este normal!

LĂSAȚI UN MESAJ