Dezastru pentru Rapid la final de mai! Aproape de o ruşine imensă

CS Rapid
CS Rapid

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Echipa feminină de handbal CS Rapid București a încheiat sezonul competițional 2017-2018, cu o partidă susținută pe teren propriu. În Liga Națională, împotriva celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. Fetele pregătite de către Alina Dobrin au cedat cu scorul de 31-25 (18-13) în fața valoroasei partenere de întrecere. Rapidistele au terminat pe ultimul loc în clasament, cu 12 puncte acumulate. Formația noastră a retrogradat însă mergem mai departe și sperăm să revenim pe prima scenă a handbalului românesc, la finele campionatului următor, scrie clubulrapid.ro. Dincolo de aceste încurajări, fireşti atunci când sunt momente grele, trebuie să expunem şi partea mai puţin plăcută. În sensul că CS Rapid a înregistrat patru victorii şi… 22 de înfrângeri tot sezonul!

La volei masculin s-a ratat promovarea

Un parcurs catastrofal şi ruşinos în acelaşi timp. Sigur, alături de fete vom fi în continuare. Dar şi ele trebuie să îşi asume această oroare sportivă şi să muncească mult mai mult dacă doresc să obţină rezultate. Din păcate nu numai echipa de handbal feminin a CS Rapid a dezamăgit crunt în acest final de săptămână… Echipa masculină de volei Rapid București s-a aflat, în perioada 18-20 mai, la Câmpia Turzii, unde a participat la turneul de promovare în Divizia A1. Echipa noastră a pierdut toate meciurile din patrulater, cu următoarele rezultate:

  • 1-3 (23-25, 25-21, 20-25, 18-25) cu Știința Bacău;
  • 0-3 (23-25, 10-25, 25-27) cu VCM Piatra Neamț:
  • 2-3 (15-25, 23-25, 25-23, 25-18, 13-15) cu CSM Câmpia Turzii.

Catastrofa ar fi ca Rapid să nu rămână fruntaşă decât la polo!

Formația noastră, cu un singur punct acumulat, a terminat turneul de promovare pe locul al patrulea. Practic, rezultatele arată o comportare lamentabilă şi a băieţilor. Mai ales că vorbim de liga a 2-a… Practic, se face încă un pas uriaş ca sportul rapidist să nu aibă în primele ligi la anul decât echipe de polo. Şi masculin şi feminin. Din păcate însă, adevărul e că acolo ne descurcăm mai bine pentru că, pur şi simplu, nu există alt eşalon. Prima ligă stânge toate echipele…