E clar, csa steaua preconizează umilinţa cu Academia Rapid: „O luăm de la capăt!”

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

Play-off-ul din liga 4 Bucureşti debutează cu două meciuri care anunţă spectacol. Academia Rapid o întâlneşte pe FC Tricolor, iar  csa steaua are derby cu Dinamo. Lupta la promovare se anunţă între Academia Rapid şi csa steaua, care au dominat sezonul regulat. „Începem vineri play-off-ul și trebuie să batem pe Academia Rapid. Și pe celelalte trebuie să le batem, dar cu Academia Rapid va fi mai greu. Am înțeles că se joacă pe Arena Națională. Sperăm să câștigăm. Dacă nu, o luăm de la capăt”, a comentat Adrian Bumbescu, conform digisport.ro. Este de menţionat că echipa care câştigă play-off-ul va juca barajul pentru liga a 3-a. Contra campioanei din judetul Giurgiu.

Finala Academia Rapid – steaua, va fi precedată de old-boys

Până acum, Academia și csa steaua s-au întâlnit de două ori. Primul duel a fost consemnat în toamna anului trecut, 1-1 pe Giulești. În timp ce a doua încleștare a fost una cu nervi pe Arena Națională, câștigată de giuleșteni cu 3-1. Cel mai așteptat duel, cel dintre Academia Rapid și csa steaua, se va disputa însă pe Arena Națională. ”Finala şi meciul trei vor avea loc pe Arena Națională. Şi pentru că vrem să sporim interesul pentru finala Cupei, înainte de meci vom organiza şi un meci de old-boys”, a spus Marian Lumînare. Practic, prin vorbele lui Bumbescu se observă clar că până şi csa steaua este realistă că nu are cum să iasă învingătoare din vreunul dintre cele două meciuri pe care le are cu echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1.

Frica se simte în rândul steliştilor, şi e normală. Aşa că tot ce trebuie să facă cei de la Academia este să gestioneze cu calm cele două meciuri. Şi să demonstreze, încă o dată, că din punct de vedere sportiv este cea mai bună echipă din liga 4 Bucureşti. Şi nu numai!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI