Carmen Bucureşti a mai luat doi jucători de la AFC Rapid Bucureşti

Roussel Kana Rapid
Roussel Kana (dreapta) a câştigat Cupa Camerunului! El şi Noel joacă acum la Carmen, după ce au fost la AFC Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În meciul Academia Rapid – Carmen şi-a făcut debutul la oaspeţi şi Roussel Kana. Atacant camerunez adus în această iarnă la AFC Rapid de Andrei Anghel Constantinescu, fostul antrenor al giuleştenilor. Din păcate pentru el, Kana nu a jucat prea mult, mai ales în ultimul timp la echipa de lângă Podul Grant. De aceea, acesta a decis să li se alăture lui Narcis Ioniţă, Constantin Berechet şi Gabby Batchabi la Carmen. Iar primul său meci acolo nu a fost deloc rău, el evoluând curajos cu Academia.

Urmează transferul lui Noel Fongang de la AFC Rapid la Carmen

Cel mai bun meci, de departe, al lui Roussel Kana la AFC Rapid a fost cel cu Romprim din retur. Atunci, vârful camerunez a marcat cinci goluri în victoria 8-4! De asemenea, la Carmen Bucureşti va evolua şi Sighoko Fongang Abraham Noel. Fundaşul dreapta de 24 de ani a evoluat pentru AFC Rapid în prima parte a anului 2018, însă se pare că în acest moment juniorul Pîrvescu a devenit titular de drept, motiv pentru care camerunezul a decis să meargă la Carmen. Acolo unde are chiar şanse reale de a se lupta pentru promovarea în liga a 3-a. Măcar la nivel teoretic.

Carmen poate prinde maximum locul 3. Cu greu!

Pentru că este greu de crezut că, chiar şi cu o calificare în play-off, Carmen poate emite pretenţii mai mari decât locul 3. Acolo unde, deocamdată, rămâne Tricolor. Formaţie pe care, recent, Carmen a învins-o cu 3-0. Într-un meci în care fostul căpitan al AFC Rapid, Narcis Ioniţă, a marcat două goluri şi a furnizat un assist. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a fi la curent cu toate mişcările de trupe din cadrul entităţilor care poartă oficial sau nu numele de Rapid. Dar şi cu următoarele meciuri pe care le au de jucat, în acest final de campionat, AFC, Academia şi Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului.