BREAKING NEWS / Alex Ioniţă învinge fcsb şi este campion al României!

fcsb Ioniţă
fcsb pusă la pământ de Ioniţă. De două ori!

La numai 23 de ani Alexandru Ioniţă II este pentru a doua oară campion al României! Prima dată cu Astra în 2016, acum cu CFR Cluj! În ambele situaţii el a învins fcsb! Din păcate, „Bulgaru'” nu ajucat măcar un minut în meciul decisiv cu Viitorul Ovidiu, câştigat de ardeleni cu 1-0, dar îşi va trece acest succes în palmares. Victoria sa este cu atât mai dulce cu cât, aşa cum spuneam, vine în faţa fcsb. Mămica csa steaua din liga 4 Bucureşti. Club care, cel mai probabil, şi-o va lua la rândul său în barbă, aşa cum merită.

Trei jucători cu legături rapidiste campioni lângă Ioniţă II

Trebuie menţionat că la CFR Cluj mai joacă şi alţi fotbalişti cu trecut alb-vişiniu rapidist. În primul rând îl remarcăm pe Ciprian Deac, cel care a jucat pentru giuleşteni în sezonul 2011-2012. Şi al cărui idol în carieră este Daniel Pancu! Deac a fost unul dintre oamenii cheie ai lui CFR Cluj în acest sezon. Andrei Mureşan, fundaşul central care a fost titular cu Viitorul a evoluat şi el la Rapid. Puţin însă, tocmai în sezonul 2000-2001. Evident, la echipa a doua, pentru că era un puşti de numai 16 ani.

fcsb, rateu după rateu!

Nu îl uităm nici pe Sebastian Mailat. Un tânăr de mare viitor care a fost respins inexplicabil acum ceva timp de la trialurile Rapidului. Asta înainte ca clubul să intre în faliment. Practic, avem toate motivele să ne bucurăm de acest succes la care a participat şi Alex Ioniţă II. E adevărat, în mai mică măsură. Dar, uneori, asta contează mai puţin atunci când învingi fcsb. Echipă care, din fericire, pentru al treilea an la rând, stă departe de primul loc. Şi sperăm ca, în sfârşit, acesta să fie cântecul de lebădă al acestui club. Că de csa steaua are de jucat mult şi bine în ligile inferioare. Până când se va sătura de mediocritate şi va capota.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required