Adjudecat! Academia Rapid – steaua cu repetiţie! Cea mai mare umilinţă pentru csa?!

FCRB Rapid euro
Fotbal Club Rapid, buget imens in euro

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Urmează un nou Academia Rapid – steaua! Miza meciului cu Carmen e uriaşă. Nu faptul că se joacă pentru o finală obscură din punct de vedere al valorii sportive. Ci pentru că acea finală s-ar juca cu csa steaua! După meciul csa steaua – Academia Rapid din aprilie, un astfel de meci denotă o importanţă deosebită pentru fotbalul românesc. Pe o vreme perfectă pentru fotbal, mai ales că norii cruţă Giuleştiul de ploaie, Schumacher şi Iosif aruncă din primul minut o garnitură cu cele mai grele piese din dotare. Revenirea lui Daniel Niculae surprinde şi nu prea. Golgheterul echipei e din nou pe teren, în tricoul celebru cu numărul 21, chiar dacă acum aproximativ două săptămâni tuna şi fulgera că pleacă. Se aştepta rezolvarea unei situaţii, neexpuse totuşi. La Academia Rapid pare că nimic nu s-a schimbat, dar Nico e din nou marcator chiar dacă nu a apărut cu vreo explicaţie. Suntem siguri însă că ele vor veni în zilele ce vin!

Academia Rapid chiar arată, fotbalistic, precum o echipă de liga 2

Nu a avut timp, mai mult ca sigur! Dar are timp de un nou gol, al 33-lea al sezonului! Carmen, cu foştii jucători ai AFC Rapid, Batchabi şi Ioniţă în primul 11, oaspeţii nu arată rău deloc. Ba chiar cu mult peste nivelul ligii 4. În acelaşi timp, cu mult sub potenţialul Academiei Rapid. Despre care, nu greşit spunea Daniel Niculae că arată măcar ca una de mijloc din liga 2. Mai ales pe Giuleşti situaţia se aplică. Desigur, nu ne raportăm doar la scorul de 3-1. Consistenţa jocului nu cască un hău imens, chiar dacă experienţa jucătorilor Academiei e net mai mare. Floricelele lui Batchabi sau viclenia lui Liviu Ganea compensează uneori. Nu şi la şuturi. Pe lângă reuşitele lui Goge şi Vlada credem să mai fi fost măcar 20. Nu neapărat pe poartă toate, dar nici foarte departe.

Niculae, Goge şi Vlada, imposibil de oprit

Oricât de bine ar fi intrat şi Roussel Kana în joc, atacant la râdul său venit de la AFC Rapid, e greu să obţii ceva lângă Podul Grant când îi ai în faţă pe Niculae, Pancu, Vlada sau Goge. Mai pune Maftei sau Voicu şi îţi ies aproape 1000 de meciuri in primele două ligi! Pentru Academia Rapid nu a fost floare la ureche, dar nici nu a pierdut controlul vreun moment. Din păcate, trist e că mai puţin de 500 de oameni au văzut pe viu cum băieţii susţinuţi moral de Primăria Sectorului 1 vor bifa un nou meci cu csa steaua. Pe lângă Academia Rapid – steaua care se va juca în play-off, vom mai avea şi un Academia Rapid – steaua ce se va disputa în finala Cupei României. Faza pe Bucureşti! Suntem curioşi unde se vor juca cele două meciuri. Şi, mai ales, dacă spectacolul din tribune va fi la nivelul celui din 14 aprilie, de pe Arena Naţională. Măcar cu asta să rămânem la finalul acestei stagiuni. Dacă prestaţiile de pe Giuleşti sunt tot mai subţiri. Cam în ton cu perspectiva dărâmării stadionului Giuleşti, aşa cum îl ştim! Deocamdată doar perspectiva…

Urmează Academia Rapid – steaua la puterea a doua!

Mai important decât orice e calitatea sportivă net superioară pe care o are Academia Rapid. Faţă de toate adversarele, inclusiv de csa steaua. Astfel că, după acel 3-1 categoric din sezonul regulat, s-ar putea să asistăm la cea mai mare umilinţă din istoria scurtă a clonei fscsb. Poate vom vedea, cumulat, în cele două Academia Rapid – steaua ce urmează un total de măcar zece goluri marcate de Niculae, Pancu & co. şi zero primite… Bine, acolo e greu, că csa are mereu 11 metri. Dar, să zicem, un 6-2 şi un 4-1, măcar, nu ar fi deloc rău. Rămâneţi pe 1923.ro pentru a citi toate informaţiile legate de această dublă!