Academia Rapid 2001 a făcut show! Are nevoie de victorie cu… AFC Rapid!

Academia Rapid 2001 FCRB
Academia Rapid a devenit FCRB

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Academia Rapid a mai făcut un pas către titlul de campioană. După ce a câștigat un meci destul de dificil, 4-1, cu AS Olimpic, în deplasare, pe stadionul Energoutilaj. Pentru Academia au înscris Sami Amet (2), Adi Nițu și Andrei Dumitrescu, scrie site-ul oficial al echipei susţinute moral de Primăria Sectorului 1. Mihai Iosif a folosit echipa Velica – L. Dumitrescu, Bordei, Sandu, Lupașcu – Amet, Lixăndrică, Jianu, Chitacu – A. Dumitrescu, Nițu. După pauză au intrat: Andreianu, Iova, Dop, Chiru, Baboi și Gălățeanu.

Academia Rapid – AFC Rapid, 26 mai, 15, Coresi

Giuleștenii rămân lideri, cu două meciuri înainte de final. Mai mult, ei sunt principalii favoriți de a câștiga campionatul Bucureștiului la grupa de vârstă 2001. Meciul decisiv se va juca sâmbătă, 26 mai. Atunci când Academia Rapid va întâlni ocupanta locului 4, AFC Rapid, pe stadionul Coresi, de la ora 15:00. Interesante sunt două aspecte legate de acest meci. Cel mai important dintre ele, că avem parte de un nou fratricid. Până acum, Academia Rapid a ieşit victorioasă din toate trei. La nivelul primei echipe, echipa lui Pancu şi Nico s-a impus cu 3-0 şi 5-1. Iar în tur, la juniori 2001, a bătut formaţia lui Mihai Iosif cu 2-0.

Campionii, campionii…

Aşa că, în mod firesc, Academia Rapid este favorită certă. Mai ales că are un om cu un apetit de gol incredibil. Andrei Dumitrescu a dat în acest sezon… 69 de goluri! Şi mai are câteva meciuri în care îşi poate îmbunătăţi cifrele! Interesant este că Academia Rapid în cazul fericit şi foarte probabil în care va ieşi campioană pe Bucureşti la 2001 va prelua acest titlu tocmai de la… AFC Rapid. Formaţie care s-a încununat anul trecut, la mare luptă cu Concordia Chiajna, campioană. Numai că atunci, la AFC Rapid jucau actualii jucători de la… Academia! Şi antrenor era tot Mihai Iosif. O situaţie inedită, chiar ciudată, dar care merită trăită pe viu. Data şi ora le aveţi subliniate mai sus, la fel ca şi locaţia partidei!

Academia Rapid 2001 Revelion
Academia Rapid 2001 pe vremea când lua titlul cu… AFC Rapid 2001

Se joacă în ziua finalei Ligii Campionilor!

Vă mai eram datori cu un aspect inedit legat de acest meci. Acesta este faptul că partida se joacă în aceeaşi zi cu finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi FC Liverpool! Pare un detaliu ilar să facem o astfel de comparaţie. Însă pentru băieţii lui Mihai Iosif acest meci chiar este unul extrem de important. Care le poate aduce, la capătul a două sezoane extrem de bune, două titluri pe Bucureşti, cu două echipe diferite! Nu sunt distincţii uriaşe, dar orice succes al rapidiştilor trebuie sărbătorit! Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate detaliile legate de singura echipă rapidistă care mai poate lua un titlu în acest ani la juniori. Noi credem cu tărie în viitorul frumos al acestor puşti. Pentru că un titlu, două titluri, sau oricâte urmează la nivel juvenil nu înseamnă mare lucru fără consacrare în fotbalul mare!