Zi de meci! AS Tricolor – AFC Rapid. Restart pentru oaspeţi

Liga 4 AFC Rapid - steaua
AFC Rapid - steaua, meci cheie în liga 4

După schimbarea de antrenor, AFC Rapid are primul meci oficial cu Robert Georgescu pe bancă. Partida este una dificilă, cu echipa de pe locul 3 AS Tricolor. Jocul va avea loc azi, 11 aprilie, de la ora 17, pe terenul Coresi. Nu doar din cauza nivelului adversarului totul va fi dificil, ci şi dacă ne gândim că AFC Rapid a făcut doar câteva antrenamente în 2018. Motiv pentru care antrenorul Andrei Anghel Constantinescu a şi demisionat. În altă ordine de idei, jucătorii vişinii au totuşi de luat o revanşă. După ce în tur au pierdut, nemeritat, cu scorul de 4-2 cu largul concurs al arbitrului acelei partide.

Rezultate înregistrate în etapa 19 din liga 4 Bucureşti

Şansele unei victorii ale rapidiştilor, realistic vorbind, sunt minime. Cu toate acestea, în cazul în care băieţii lui Robert Georgescu câştigă ar intra în calcule iar pentru un loc de play-off. Partida AS Tricolor – AFC Rapid este una dintre ultimele jocuri ale rundei restante, cea cu numărul 19. Iată mai jos câteva dintre cele mai importante rezultate înregistrate în cursul acestui început de săptămână în liga 4 Bucureşti:

  • Academia Rapid – ACS Victoria 8-0
  • csa steaua – AS Termo 9-0
  • Carmen – Venus 5-0
  • Progresul 1944 Spartac II – Progresul 2005 CS 8-0
  • AFC Asalt a stat.

AFC Rapid poate deschide lupta pentru două poziţii din play-off

Cu alte cuvinte, lupta pentru play-off are, în acest moment două faze clare. Primele două locuri sunt antamate de Academia Rapid şi csa steaua. Mai rămâne în discuţie cine va ocupa ultimele două trepte ale careului de aşi. Lupta este deschisă, iar o victorie a AFC Rapid cu Tricolor ar deschide-o şi mai mult! Mai ales între Tricolor, Asalt, CS FC Dinamo şi chiar Carmen. Cu Comprest GIM şi AFC Rapid venind din spate. Sigur, mai este mult până departe, dar se pot face diverse calcule încă din aceste momente. Golurile oaspeţilor în partida tur au fost marcate de Mihai Mihalache şi Gabi Panait.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI