VIDEO / Fabulos, Becali a mânat oile şi a blocat circulaţia!

csa steaua becali
Becali

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Gigi Becali (59 de ani) nu și-a ascuns niciodată pasiunea pe care o are față de animale, mai exact față de oi. La vila sa din Pipera, una somptuoasă, există și o stână în adevăratul sens al cuvântului. Unde crește 400 de oi! Mai mult, latifundiarul petrece zilnic ore întregi alături de oi iar uneori se bagă chiar la muls. Patronul fcsb a fost filmat azi, la prânz, sâmbătă, 31 martie, în timp ce-și conducea oile spre păscut, alături de angajații săi. Becali ținea pe umăr o mătură cu coadă lungă cu ajutorul căreia direcționa animalele. În filmulețul prezentat pe gsp.ro se poate observa cum Becali este total implicat și deloc deranjat de acest statut al său.

Becali se linişteşte între oi

Dimpotrivă, Becali a spus de foarte multe ori că este mândru cu ceea ce face și că nu va uita niciodată de unde a plecat. Tocmai de aceea, la ferma sa, construită în spatele vilei, Becali mai crește și capre, dar și vaci și păsări de curte. ”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea Becali, în 2009.

Cel mai important om din fotbalul românesc…

În afara celor 30.000 de metri pătrați din grădină, din spatele casei, Becali deține încă 12.000 de hectare prin toată țara. Toate terenurile, inclusiv cele din Pipera, sunt date în folosința unor fermieri. Așa se face că lângă cartierele noi au apărut turmele de oi și câmpurile arate, scrie digisport.ro. Dincolo de ineditul faptului, filmuleţul ne arată cine este cel mai important om din fotbalul românesc la ora actuală. Concluziile le trageţi singuri!