Anunţ înainte de steaua – Academia Rapid: „Vom fi cel puţin 35.000!”

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu'”, unul dintre liderii galeriei Rapidului, a anunțat o invazie rapidistă fără precedent la derby-ul csa steaua – Academia Rapid de sâmbătă. „După datele pe care le deținem noi, vor fi foarte mulți rapidiști la acest meci. S-a creat o isterie pentru acest meci și mizăm pe faptul că vom fi cel puțin 35.000 de suporteri rapidiști. Peluza noastră este aproape sold-out, am înțeles că au mai rămas doar vreo 200 de bilete. Ca la toate meciurile din trecut, va fi o rivalitate crâncenă între noi și suporterii steliști”, a explicat Bocciu.

Suporterii Rapidului aşteaptă să se rezolve o problemă spinoasă

Noi, suporterii Rapidului, ne-am asociat acestui proiect pentru alăturarea cu jucători precum Daniel Niculae, Daniel Pancu, Vasile Maftei, Ionuț Voicu. Suntem alături de ei și așteptăm din partea lor să rezolve cu palmaresul. Noi, suporterii, suntem sarea și piperul Rapidului, așa că vrem palmaresul pentru a ne identifica 100 la sută cu această echipă. Proiectul nu e valabil decât dacă vom reuși să promovăm. Suntem cei mai inimoși suporteri din întreaga Românie. Când cântăm, se zguduie stadioanele!”, a mai punctat şeful galeriei rapidiste înainte de steaua – Academia Rapid.

Săgeţi către Dinamo înainte de meciul steaua – Academia Rapid

Nu în ultimul rând, Bocciu a aruncat săgeţi către suporterii celor de la Dinamo. Chiar dacă coregrafiile acestora au fost unele dintre cele mai reuşite din ultimii ani! Se pare că a exiostat şi un ajutor destul de substanţial… „Nu suntem ca peluza dinamovistă, o galerie întreținută. Dinamoviștii sunt sprijiniți. Eu nu știu ca galeria Rapidului să fi fost sprijinită vreodată de cineva. Nu vreau să intru în polemici, dar pe stradă se zvonește că dinamoviștii ar fi întreținuți”, a declarat Liviu Ungurean, la TV Digi Sport, citat de gsp.ro. Meciul csa steaua – Academia Rapid are loc sâmbătă, 14 aprilie, ora 19:45, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă de Digi Sport şi Telekom Sport.

2 COMENTARII

  1. Nu mi-a placut ca n-ai avut ce face sa ataci galeria lui Dinamo,care ne-a sustinut moral,nu e steoaia,totusi cateii regreta lipsa noastra in liga