Se bate recordul mondial la csa steaua – Academia Rapid?!

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

Derby-ul Ligii 4, csa steaua – Academia Rapid, care se va disputa pe 14 aprilie, pe Arena Naţională are șanse mari să se joace cu casa închisă! Interesul fanilor este enorm pentru duelul programat sâmbătă, de la ora 19:45. Asociaţia Steliştilor 1947 anunța că s-au vândut deja 23.000 de bilete. La duelul care poate fi decisiv pentru promovarea în Liga 3. Odată cu punerea în vânzare și la case a tichetelor, numărul a crescut la 36.000. Conform informațiilor obținute de Digi Sport de la organizatorii partidei, tichetele la ambele peluze sunt epuizate. În restul arenei s-au mai vândut aproximativ 12.000 de bilete. Număr fabulos dacă ne gândim ce asistenţe au fost pe Arena Naţională în ultimii ani!

Recordul este din 2012, din Scoţia!

elefant.ro

De marți dimineață, fanii au luat cu asalt atât casele de bilete din Ghencea cât și cele de la stadionul Giulești – Valentin Stănescu. Suporterii vișinii au plătit 20 de lei pentru un bilet – 15 lei prețul tichetului propriu-zis, plus 5 lei ca “taxă de procesare”. Ținând cont că până la ora meciului csa steaua – Academia Rapid mai sunt câteva zile bune, există șanse mari ca partida de pe Arena Națională să bată recordul mondial de audiență la un meci de Liga 4 în fotbalul modern! În 2012, în Scoția, au fost 49.118 spectatori la meciul Glasgow – East Stearling din acelaşi eşalon valoric.

fcsb vs. csa steaua

Derby-ul din Liga 4 a fost “promovat” inclusiv la meciul de Liga 1 dintre fcsb și CS U Craiova. Luni seară, la Tribuna 2 a celui mai mare stadion din România a apărut un banner inscripționat cu mesajul: „14.04. steaua București umple National Arena”. Suporterii de la fcsb s-au arătat deranjați și au încercat să urce alături de cei cinci fani de la Peluza Sud care au arborat pânza. Dar stewarzii le-au luat-o înainte și au rupt banner-ul. Fanii lui fcsb au fost acuzați că au dat foc unuia dintre fragmentele de pânză. Cel pe care scria “steaua București”. Totuşi e bine că cele două echipe steliste au ajuns să se şicaneze atât de mult între ele. Poate această energie negativă va fi un atu în plus a Academiei Rapid.

Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate informaţiile legate de csa steaua – Academia Rapid

LĂSAȚI UN MESAJ