Liga Campionilor, ce sezon! Real Madrid pe urmele Barcelonei. Ronaldo, erou!

Real Madrid Ronaldo
Real Madrid a bătut cu 3-0 pe terenul lui Juventus

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Gata! Se cunosc toate cele patru semifinaliste. Dacă în urmă cu o săptămână toată lumea putea să îşi parieze viaţa pe faptul că Liverpool, Barcelona, Real Madrid şi Bayern Munchen vor intra în careul de aşi, calculele au luat-o razna în această săptămână de primăvară. După ce Barcelona a cedat şocant, scor 0-3 pe terenul celor de la AS Roma, şi a pierdut avantajul 4-1 din tur, Real Madrid a avut probleme la fel de mari. Poate chiar mai mari! Asta pentru că, spre deosebire de marea rivală catalană, care a bătut acasă şi prin două autogoluri, echipa din capitală a oferit o lecţie de fotbal la Torino. Iar Cristiano Ronaldo marcase unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului.

Juventus a fost la câteva secunde de o răsturnare fabuloasă

Oricine s-ar fi aşteptat, poate, ca Liverpool şi Bayern Munchen să aibă probleme. Chiar dacă, la acest nivel, după scorurile din tur, acest fapt părea că tinde spre 0. Nimeni nus e aştepta la FC Barcelona. Cu atât mai puţin la Real Madrid! În ciuda acestui fapt, Juventus Torino a făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri din istorie. A condus cu 3-0 până în minutul 90+3, dar Ronaldo a marcat iar din 11 metri! Când meciul părea să intre în prelungiri, după ce Mandzukici de două ori şi Matuidi reuşiseră o răsturnare istorică în fotbal, Benatia l-a faultat în careu pe Lucas Vasquez. Practic, la ultima fază! Chiar dacă a fost lovitură de la 11 metri clară, Gianluigi Buffon a protestat violent şi a fost eliminat.

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru Real Madrid

Astfel că la lovitura de la 11 metri în poartă a intrat Sczeczny! Rezerva de portar nu a putut opri însă execuţia perfectă a lui Cristiano Ronaldo care a marcat în minutul… 90+8!!! Real Madrid o luase pe urmele Barcelonei, poate chiar mai grav, dar Cristiano Ronaldo a fost din nou omul care şi-a asumat responsabilitatea unui moment istoric. Şi a executat perfect. Aşadar, FC Liverpool, AS Roma, Real Madrid şi Bayern Munchen (0-0 cu Sevilla acasă după 2-1 în tur) îşi vor disputa trofeul. Real Madrid a câştigat în 2016 şi 2017 competiţia. În acest moment, evident, această echipă este marea favorită! Ce meci la Madrid!