Liga Campionilor, ce sezon! Real Madrid pe urmele Barcelonei. Ronaldo, erou!

Real Madrid Ronaldo
Real Madrid a bătut cu 3-0 pe terenul lui Juventus

Gata! Se cunosc toate cele patru semifinaliste. Dacă în urmă cu o săptămână toată lumea putea să îşi parieze viaţa pe faptul că Liverpool, Barcelona, Real Madrid şi Bayern Munchen vor intra în careul de aşi, calculele au luat-o razna în această săptămână de primăvară. După ce Barcelona a cedat şocant, scor 0-3 pe terenul celor de la AS Roma, şi a pierdut avantajul 4-1 din tur, Real Madrid a avut probleme la fel de mari. Poate chiar mai mari! Asta pentru că, spre deosebire de marea rivală catalană, care a bătut acasă şi prin două autogoluri, echipa din capitală a oferit o lecţie de fotbal la Torino. Iar Cristiano Ronaldo marcase unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului.

Juventus a fost la câteva secunde de o răsturnare fabuloasă

Oricine s-ar fi aşteptat, poate, ca Liverpool şi Bayern Munchen să aibă probleme. Chiar dacă, la acest nivel, după scorurile din tur, acest fapt părea că tinde spre 0. Nimeni nus e aştepta la FC Barcelona. Cu atât mai puţin la Real Madrid! În ciuda acestui fapt, Juventus Torino a făcut probabil unul dintre cele mai bune meciuri din istorie. A condus cu 3-0 până în minutul 90+3, dar Ronaldo a marcat iar din 11 metri! Când meciul părea să intre în prelungiri, după ce Mandzukici de două ori şi Matuidi reuşiseră o răsturnare istorică în fotbal, Benatia l-a faultat în careu pe Lucas Vasquez. Practic, la ultima fază! Chiar dacă a fost lovitură de la 11 metri clară, Gianluigi Buffon a protestat violent şi a fost eliminat.

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru Real Madrid

Astfel că la lovitura de la 11 metri în poartă a intrat Sczeczny! Rezerva de portar nu a putut opri însă execuţia perfectă a lui Cristiano Ronaldo care a marcat în minutul… 90+8!!! Real Madrid o luase pe urmele Barcelonei, poate chiar mai grav, dar Cristiano Ronaldo a fost din nou omul care şi-a asumat responsabilitatea unui moment istoric. Şi a executat perfect. Aşadar, FC Liverpool, AS Roma, Real Madrid şi Bayern Munchen (0-0 cu Sevilla acasă după 2-1 în tur) îşi vor disputa trofeul. Real Madrid a câştigat în 2016 şi 2017 competiţia. În acest moment, evident, această echipă este marea favorită! Ce meci la Madrid!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ