Reacţie tranşantă a lui Schumacher: „Mi-ar plăcea să ştiu că lucrăm pentru Rapid!”

Constantin Schumacher
Constantin Schumacher

Meciul cu steaua este aşteptat cu nerăbdare de rapidişti. Inclusiv de antrenorul Constantin Schumacher. Atât că partida s-ar putea să nu mai aibă nicio miză dacă giuleştenii nu obţin Certificatul de Identitate Sportivă. O gafă de proporţii a conducerii a făcut ca Academia Rapid să nu primească Certificatul de Identitate Sportivă la începutul acestui an. Asta înseamnă că echipa nu poate promova. Şefii din Giuleşti încearcă acum o mutare pe ultima sută de metri: o fuziune cu AFC Rapid.

Schumacher conştientizează situaţia critică de la Academia Rapid

„Mi s-ar părea normal să ştim că noi suntem Rapid, mi s-ar părea normal să ştim că lucrăm pentru Rapid. Toţi cei care cred în această fuziune, sau în orice altceva, să încerce să facă tot posibilul pentru ca noi, cei care încercăm să facem acest lucru în teren, să facă şi ei tot posibilul să ducă numele de Rapid acolo unde îi este locul”, a declarat Constantin Schumacher pentru Telekom Sport. Aşa cum poate fi observat pe video din link.

Constantin Schumacher era ferm pe poziţii acum 10 zile

Reacţia lui Schumacher este una cât se poate de relevantă. Mai ales că în urmă cu aproximativ 10 zile, antrenorul de la Academia Rapid era convins că situaţia juridică a entităţii pe care o pregăteşte sportiv se va rezolva. Deocamdată nu există vreo schimbare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required