Ipoteză colosală! Răzvan ar putea-o lua pe urmele lui Mircea Lucescu!

lucescu
Răzvan Lucescu e un lider

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Fostul antrenor de la Rapid ar putea da o lovitură importantă în această vară. După rezultatele excelente pe care le-a avut la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu negociază acum cu Șahtior Donețk! Potrivit presei din Ucraina, fostul selectioner este favorit să semneze cu gruparea miliardarului Rinat Ahmetov. După ce a fost propus de tatăl său, Mircea Lucescu. ”Răzvan Lucescu va fi aproape sigur noul antrenor al lui Șahtior, fiind favoritul conducerii în acest moment”, a scris presa din Ucraina, citată de libertatea.ro. Tehnicianul român ar urma să-l înlocuiască din vară pe portughezul Paulo Fonseca.

Lucescu împiedicat de comisii să ia titlul cu PAOK după 33 ani!

Mircea Lucescu a antrenat 12 ani Șahtior Donețk și a rămas în relații excelente cu patronul Rinat Ahmetov. Inițial, s-a scris că Il Luce ar putea pregăti în paralel naționala Turciei și formația din Donbas. De fapt, el l-a propus pe fiul său. Răzvan a avut un sezon excelent în Grecia, unde doar problemele de la comisii l-au împiedicat în mare măsură să câștige titlul cu PAOK Salonic. Lucescu jr. are posibilitatea să câștige Cupa Greciei, echipa lui fiind calificată în finală. O consolare totuşi palidă, dacă ne gândim că o victorie în campionat ar fi însemnat primul titlu la Salonic după o pauză de 33 ani.

Ultimele două etape sunt numai de palmares

PAOK Salonic a câștigat duminică meciul cu Xanthi, scor 2-1, disputat pe teren propriu, în etapa a 28-a a campionatului elen și se află pe locul 2, la opt puncte în spatele liderului AEK Atena și la patru în fața celor de la Olympiacos. Mai sunt două runde de disputat. Evident însă, matematic vorbind, nu mai există vreo şansă pentru ca PAOK să obţină mai mult de locul 2 în clasament. În trecut s-a mai vorbit şi despre posibilitatea ca Răzvan Lucescu să antreneze în stagiunea viitoare în Serie A!