Înţepături între rapidişti. Dani Coman se ia de Alex Ioniţă

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport scrie despre faptul că preşedintele Astrei, Dani Coman, susţine că Alex Ioniţă a stagnat odată ajuns la CFR Cluj. Paradoxal cu aşteptările care s-au creat în jurul transferului său sub comanda lui Dan Petrescu. Oficialul giurgiuvenilot afirmă că “fiecare doarme cum îşi aşterne”, cu aluzie la dorinţa mijlocaşului de o părăsi pe Astra, în iarnă. “Bulgarul” încă nu s-a acomodat la rigorile fotbalului impus de Dan Petrescu în Gruia. Fiind trimis chiar şi la echipa a doua pentru a mai prinde minute. Ioniţă a jucat doar şase meciuri şi a marcat un gol pentru CFR. Aşa că Dani Coman a intervenit, notează ProSport.

ProSport redă poziţia lui Dani Coman faţă de situaţia lui Alex Ioniţă

„Lui Ioniţă nu-i merge bine şi cred că i se face o mare nedreptate. Eu cred că sfătuitorii lui şi-au dorit mai mult decât el ca Alexandru Ioniţă să meargă la CFR Cluj. Fiecare doarme cum îşi aşterne. Sper să-i fie bine la CFR, eu îmi doream foarte mult să mai rămână la Astra. Apoi, să plece la o echipă care se pliază pe calităţile lui de jucător. Acum, CFR nu are un joc care să-i dea încredere şi să-l pună în valoare. E absolut normal să se vadă titular. E un jucător selecţionat la naţionala României, tânăr, care a demonstrat în ultimii doi ani că poate face faţă la orice nivel. Sincer vă spun, credeam că, odată cu acest transfer, va fi şi mai bun şi va fi ajutat de oamenii din staff-ul tehnic de la CFR. Din păcate, în momentul de faţă nu putem vorbi la superlativ despre Ioniţă”, a declarat preşedintele Astrei pentru DigiSport, citat de ProSport.

Iuliu Mureşan a vorbit despre Ioniţă

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a avut şi el un cuvânt de spus: „Sigur are şi el o vină că nu joacă titular. Dan Petrescu l-a vrut, l-a luat ca să fie titular, nici nu ne-am gândit că nu o să fie titular din prima. Ioniţă e însă foarte talentat şi va fi titular. Am mare încredere în potenţialul şi valoarea lui Ioniţă. E genul de jucător care poate fi decisiv. Dar care deocamdată nu a confirmat aşa cum ne-am aşteptat. Sunt convins că va juca titular, iar când va intra va face diferenţa. Noi vrem să îl vedem că vrea mai mult. Dan (n.r. – Petrescu) vorbeşte cu el, îi explică. Nu e vreun conflict sau vreo problemă. E supărat că nu joacă, dar nu e supărat pe cineva”, a explicat Mureşan, mai scrie ProSport.

Cauza tensiunilor dintre Ioniţă şi Astra

Ioniţă nu a rămas în cele mai bune relaţii cu conducerea şi patronul Astrei, după plecarea din iarnă. Iniţial, fotbalistul a refuzat prelungirea contractului cu fosta campioană a României. De asta a fost trimis la echipa a doua, deşi se înţelesese cu CFR. Ioan Niculae a blocat transferul în Gruia cât de mult s-a putut, dar într-un final a cedat în schimbul sumei de 1 milion de euro.