Rapid face instrucţie la volei, dar se duce cu paşi repezi spre B la handbal…

CS Rapid
CS Rapid merge ceas la volei

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Echipele de volei ale CS Rapid și-au câștigat meciurile din etapa a doua a turneelor play-off la care participă. Băieții, la Piatra Neamț, s-au impus în fața celor de la Știința București. Cu 3-0 (25-20, 25-19, 25-19). Echipe feminină a reușit la fel, o victorie în minimum de seturi, 3-0 (26-24, 25-21, 25-13) cu CSM Focșani. În turneul care are loc la Constanța. Aceste succese au fost extrem de importante! Pentru că au fost dublate de alte succese excepţionale.

Se luptă pentru promovarea în prima ligă abele echipe ale CS Rapid

La băieți, la turneul de la Piatra Neamț, rapidiștii au câștigat cu în meci decisiv cu Știința București cu 3-2. Cu 5 puncte, băieții lui Aurel Ioniță au ocupat locul 2. Şi au acces în turneul final de promovare pentru Divizia A1. Fetele, care au participat la un turneu similar la Medgidia, au creat o mare surpriză, învingând echipa gazdă cu un categoric 3-0. Fetele antrenate de Mihai Duță și Nicu Armeanu au avut un reviriment greu de explicat, în setul al doilea, când, conduse fiind cu 19-11, au preluat serviciul și, cu Daniela Lupescu în rotație, au reușit 9 puncte consecutive. Daniela Lupescu a realizat și 5 ași atunci. Victoria rapidistelor le-a conferit acestora șansa locului secund și, implicit, calificarea pentru turneul final de promovare în elită.

La polo podiumul a fost ratat la limită

La Polo pe apă, la Oradea, în turneul contând pentru Campionatul Național, rapidistele au pierdut la mare luptă cu Dinamo, scor 8-6. De asemenea, echipa feminină de polo CS Rapid București a ocupat locul 4 în clasamentul final al Campionatului Național de junioare. În meciul decisiv pentru ultima treaptă a podiumului, fetele noastre au jucat la Oradea cu Crișul Oradea, fiind învinse de localnice cu scorul de 10-7. De remarcat faptul că arbitrii au condus părtinitor partida, poloistele bihorence primind un ajutor din partea brigăzii delegate. Fetele noastre au obținut însă două trofee individuale la competiția. Alina Olteanu a fost golgeterul campionatului, cu 107 goluri înscrise, în timp ce Iulia Șerpu a fost declarată cel mai bun portar. Echipa rapidistă este antrenată de către Eduard Rusu.

Încă o înfrângere pentru echipa de handbal

Totodată, echipa feminină de handbal CS Rapid USL Metrou București a pierdut la Brăila, în Liga Florilor, cu 26-22 (15-11). Din păcate, în aceste circumstanţe, ultima poziţie este consolidată şi, realist vorbind, nu mai există şanse pentru salvarea de la retrogradare…