Rapid, două succese importante şi o înfrângere dureroasă

CS Rapid
Weekend plin pentru poloistele CS Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Săptămâna ce tocmai a trecut s-a încheiat pentru Rapid cu două medalii. Concret, sportivele clubului au performat la polo şi popice. În schimb, au pierdut din nou la handbal şi e clar că în sezonul viitor vor juca în eşalonul secund. Echipa feminină de popice CS Rapid București a participat la turneul final al Campionatului Național, senioare, care a avut loc la Hunedoara.

CS Rapid a pierdut la două goluri meciul cu Corona Braşov

Fetele noastre, antrenate de Vasilica Pometcu, au cucerit medaliile de bronz, clasându-se pe podium după Electromureș Romgaz Târgu Mureș și Conpet Ploiești. Evoluții bune au avut Luminița Dobre, 566 de puncte, Maria Enescu 544 de puncte, Andreea Băcioianu 527 de puncte și Denisa Marin, 508 puncte. Tot din agenda rapidistă, aşa cum am subliniat, handbalistele au pierdut în deplasarea cu Corona Brașov, scor 29-27 (17-11). Poloistele în schimb au reuşit încă o performanţă notabilă. Şi au cucerit medalia de argint la ultimul turneu la care au participat.

Victorie clară cu Dinamo, înfrângere în faţa stelei

Echipa feminină de polo Rapid București a încheiat sezonul competițional. Prin participarea la turneul final al Campionatului Național de senioare, la Alba Iulia. Formația noastră a trecut în primele etape de Crișul Oradea, cu 16-7, dar și de Dinamo București, cu 19-6. În ultimul meci, unul fără miză de altfel, feroviarele au cedat în fața stelei cu 14-7. Rapid București, sub comanda antrenorului Eduard Rusu, a cucerit medaliile de argint. Aceasta fiind cea mai mare performanță înregistrată de CS Rapid în anul 2018, la un sport de echipă.

Medalii pe bandă rulantă

Podiumul poloistelor întregește bucuria iubitorilor culorilor alb-vișinii, care, tot pe parcursul acestei săptămâni, au aplaudat argintul baschetbalistelor la U20. Dar și bronzul cucerit de echipa de popice seniori. Despre care am scris mai sus. Revenind cu discuția în termeni tehnici, este de remarcat și progresul constant în jocul fetelor noastre care, în anii viitori, au chiar potențial de a lupta pentru titlul de campioană națională, scrie clubulrapid.ro.