Scandal la steaua înainte de derby! Un fost rapidist dă lovitura de începere!

Prosport
Prosport trage un semnal de alarmă înainte de Academia Rapid - csa steaua
ProSport oferă detalii neaşteptate înainte de marea confruntare! Meciul csa steaua – Academia Rapid se joacă sâmbătă, de la 19:45, pe Naţional Arena. Acolo unde sunt aşteptaţi peste 50.000 de spectatori. În acest zile, oficialii clubului militar pun la punct ultimele detalii pentru confruntarea care va stârni în week-end un interes uriaş. Datorită mizei partidei şi duelului din tribune, dar şi datorită orgoliilor jucătorilor de pe teren. Oamenii de la csa s-au consultat îndelung pentru a găsi cea mai potrivită persoană care să dea lovitura de start şi, în cele din urmă, au ajuns la concluzia că Emeric Ienei ar fi personalitatea care deţine toate atributele pentru un asemenea moment.

ProSport a scris despre refuzul lui Emeric Ienei

Potrivit realitateasportiva.net, legendarul orădean a refuzat însă politicos propunerea. “Era drumul prea lung, n-aş fi vrut să vin până la Bucureşti pentru o oră şi jumătate“, a spus pentru sursa citată antrenorul care a condus naţionala la Coppa del Mondo şi Euro 2000 din Belgia şi Olanda. Tehnicianul care a dus steaua spre câştigarea Cupei Campionilor Europeni din 1986 s-a referit apoi şi la adevărata continuatoare a formaţiei pe care a antrenat-o. „Pentru mine steaua este cea care joacă în Liga 1. Face performanţă şi e aproape de a câştiga titlul”, a încheiat Ienei. Conform sursei menţionate, şefii csa au decis ca Ştefan Iovan, căpitanul de la Sevilla, să dea lovitura de începere. Informaţiile oferite de ProSport trebuie privite din două puncte de vedere.

Ştefan Iovan şi-a încheiat cariera la… Rapid!

Primul este acela că Ienei este, poate, cel mai îndreptăţit să vorbească despre steaua şi a lăsat clar de înţeles că csa steaua nu este decât o clonă a fcsb. Asta pentru că fcsb are… rezultate! Deci asta este tot ce contează în fotbalul românesc, rezultatele. Nu continuitatea, nu spiritul, nu nimic. De fapt, cel puţin la asta s-a rezumat steaua în întreaga ei istoria. Al doilea punct de vedere este acela că decizia de a-i ceda lui Ştefan Iovan lovitura de start este cât se poate de proastă. În sensul că acelaşi căpitan de la Sevilla şi-a încheiat cariera la… Rapid! Deci şi la steaua imaginaţia şi profesionalismul sunt la cote maxime!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required