Ce a reuşit PAOK Salonic în primul meci de la reluarea campionatului

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie despre primul meci al lui PAOK după marele scandal din Grecia. Răzvan Lucescu a reuşit să-şi repună pe picioare elevii. Ei fiind afectaţi serios de desele conflicte din Superliga Greciei, în care PAOK a fost implicată direct. În etapa cu cu numărul 26, echipa antrenorului român a câştigat, scor 2-0, pe terenul lui Atromitos. Echipa de pe locul patru din clasament. PAOK a avut nevoie de 36 de minute pentru a deschide scorul, marcatorul fiind Djalma Campos. Cel care a fructificat pasa venită din partea căpitanului Vieirinha, scrie ProSport.

PAOK urcă pe locul 2, AEK are derby

Elevii lui Răzvan Lucescu au apărat avantajul de un gol pe tabelă până la pauză şi au ieşit la fel de bine de la cabine. Jose Crespo şi-a pus şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 56. Partida s-a terminat cu 2-0 în favoarea lui PAOK. În urma acestui rezultat, PAOK urcă pe locul 2, cu 52 de puncte. În faţa lui Olympiacos, 51 puncte şi sub AEK, 54 puncte. Interesant e că liderul de la comisii are meci cu Panathinaikos şi, în cazul în care pierde, lupta pentru titlu se reîncinge. Iar PAOK revine în cărţi cu şanse serioase la câştigarea unui titlu pe care, în definitiv, după jocul prestat, l-ar merita.

ProSport reaminteşte sancţiunile aplicate asupra clubului din Salonic

PAOK a fost sancţionată dur după ce meciul cu AEK a fost întrerupt pe final, atunci când rusul Ivan Savvidis a intrat pe teren cu o armă. Astfel, clubul din Salonic a pierdut meciul cu 3-0. A fost depunctat cu trei puncte în acest sezon şi va începe următorul sezon cu minus două puncte. De asemenea, patronul Ivan Savvidis este interzis de pe stadioanele din Grecia timp de trei ani şi a primit o amendă de 100.000 de euro. Echipa lui Lucescu va juca trei partide fără spectatori pe teren propriu! În plus, va plăti o amendă de 63.000 de euro, încheie ProSport.